Traduceri ale campaniilor Google AdWords

De ce Translated?

Translated este unul dintre puținii furnizori aprobați de Google pentru localizarea AdWords, din 2007 și în peste 201 de limbi.

Activitatea noastră are la bază două principii:

  • Optimizarea cuvintelor-cheie: folosim Google Keyword Planner pentru a verifica relevanța cuvintelor-cheie în raport cu tendințele de căutare locale.
  • Creativitate eficientă: traducem texte publicitare pentru ca mesajul tău comercial original și call-to-action să fie cât mai persuasive în limba țintă.

Calitatea joacă un rol cheie în campaniile publicitare. Traducătorii noștri nu numai că vor alege cele mai relevante cuvinte-cheie pentru piața ta și vor respecta diferitele opțiuni de potrivire a cuvintelor-cheie (potrivire extinsă, potrivire a frazei, potrivire exactă și potrivire negativă), dar vor respecta, de asemenea, orientările privind calitatea specifice pentru Google AdWords și cele mai bune practici impuse de Google. Acest lucru va maximiza scorul de calitate al cuvintelor tale cheie și va asigura succesul anunțurilor tale publicitare.

Cum funcționează

1. Alege limbile și piețele

În ce țări și în ce limbi vei face publicitate pentru produsele tale? Aruncă o privire la studiul T-Index pentru a identifica cea mai potrivită combinație limbă - piață pentru investiția ta, ținând cont de baza de clienți și de potențialul de vânzări online.

2. Pregătește-ți materialul Google Ads pentru traducere

Modul de bază: trimite-ne un document Word sau Excel simplu, care conține campania ce trebuie tradusă sau oferă-ne acces la panoul tău AdWords prin adăugarea unui nou utilizator temporar. Te rugăm să nu uiți să îți organizezi fișierul în grupuri de anunțuri publicitare pentru a ajuta traducătorii noștri să înțeleagă structura campaniei.

Modul expert: descarcă AdWords Editor, aplicația Google gratuită pentru gestionarea campaniilor AdWords, pentru a genera un fișier .aea. Cu interfața sa clară și ușor de utilizat, este nevoie de aproximativ 5 minute pentru a-ți deschide contul AdWords în editor, a descărca campania pe care dorești să o localizezi și a exporta copia de rezervă în format .aea.

3. Obține o estimare de preț

Obține imediat o estimare de preț aici sau trimite-ne fișierele de tradus la adresa info@translated.com

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior

Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 337.268 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Ia legătura cu noi