Îți deschidem calea spre universul limbajului

Oferim servicii de traducere umană de 20 de ani pentru cei 337.268 de clienți ai noștri, în 201 de limbi și 40 de domenii de specialitate.

Folosim o combinație puternică de creativitate umană și inteligență artificială pentru a crea traduceri de calitate consecventă într-un timp scurt.

Ne mândrim cu faptul că suntem considerați una dintre cele mai bune companii cu care să lucrezi de către traducători. Îi plătim rapid și corect, oriunde s-ar afla în lume.

Credem în oameni. De aceea, am creat un fond, denumit Pi Campus, pentru a reinvesti profiturile Translated în companii noi promițătoare. Pi Campus este, de asemenea, un mediu de lucru minunat pentru cultivarea talentelor, unde natura și designul ne inspiră să fim mai buni, pentru tine.

Povestea noastră

Translated a fost înființată în 1999 de un lingvist și un informatician cu o investiție de aproximativ 100 USD, care a fost utilizată pentru achiziționarea domeniului de internet și primei reclame online.

La scurt timp după aceea, am decis să facem ceva neobișnuit pentru afacerile online: să permitem clienților noștri să plătească după livrarea traducerii. Cu siguranță a fost un risc, dar credem cu tărie că încrederea trebuie să fie întotdeauna reciprocă. Timpul a dovedit că am avut dreptate: mii de clienți au apreciat această abordare și ne-au răsplătit cu loialitatea lor. De la fondare, și fără niciun capital extern, Translated a încheiat fiecare exercițiu financiar cu un profit net, iar „Plata după livrare” este acum un model consolidat.

În ultimii 5 ani, ne-am dezvoltat într-un ritm constant, crescând producția de la o medie de 180.000 de traduceri livrate în 2015, la 360.000 în 2018.

Translated a fost premiată în repetate rânduri, inclusiv la TAUS Innovation Contest. În 2015, Comisia Europeană a premiat MateCat, și astfel Translated, pentru unul dintre cele mai bune proiecte de cercetare IA din cei 7 ani precedenți. În 2017, Financial Times ne-a indicat ca fiind una dintre companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere.

Translated contribuie în sectorul serviciilor lingvistice, făcând cea mai mare parte a tehnologiei sale open source și accesibilă tuturor prin intermediul Translated Labs.

Viziunea noastră

Limba nu ar trebui să reprezinte o barieră pentru nimeni, ci o oportunitate.

De aceea, încercăm să creăm un viitor în care fiecare să poată comunica într-un mod mai semnificativ și să fie înțeles.

Inițiem și dezvoltăm soluții pentru prezent și le concepem pe cele pentru viitor. Fluxuri de lucru noi, limbi noi, instrumente noi pentru construirea unui serviciu care ajută la scurtarea distanțelor, făcând planeta noastră puțin mai mică.

În cele din urmă, angajamentul nostru zilnic este de a ajuta potențialul uman să prospere și de a încuraja diversitatea în toate formele sale.

Într-un mediu de lucru colaborativ, distractiv și deschis, promovăm o cultură care inspiră talentele să facă lucruri minunate, pentru tine.

Credem în oameni.

Credem într-un viitor înfloritor și deschis.

Suntem aici pentru a-ți deschide calea spre universul limbajului.

Ia legătura cu noi.

Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări

și a te ajuta să obții ceea ce vrei.

Contactează-ne