Deschidem căi noi pentru afacerea ta

Un singur loc pentru toate nevoile de traducere ale întreprinderii tale: de la traducerea simplă a documentelor, la soluții de localizare personalizate, până la servicii de traducere automată și rapidă, în 194 de limbi.

Estimare de preț imediată Contactează-ne

Serviciile noastre profesioniste

Localizare website-uri

Soluții complet gestionate pentru a introduce website-ul tău unei alte culturi, de la site-uri Wordpress multilingve până la arhitecturi complexe.

Traducere Google Ads

Suntem partenerul principal al Google pentru traducerea a milioane de anunțuri publicitare și cuvinte-cheie din 2006.

Subtitrări pentru materiale video

Peste 40.000 de ore de filme și emisiuni TV adaptate cu subtitrare, suprapuneri vocale și dublare.

Localizare software

Localizăm fișierele originale ale aplicației tale mobile sau ale software-ului desktop și le testăm după aceea, scutindu-te de necesitatea de a copia și lipi.

DTP multilingv

Tehnoredactare computerizată în 140 de limbi, inclusiv în limbile asiatice și cele cu scriere de la dreapta la stânga, pentru a livra un fișier gata de tipărire.

Traduceri oficiale

Serviciile noastre profesioniste de traducere pot fi certificate sau jurate în instanță, în funcție de țara în care trebuie să prezinți documentul.

Soluții de localizare personalizate

De la pregătirea intensivă a traducătorilor, pentru ca aceștia să se potrivească stilului tău preferat, la API-uri și design personalizat al fluxului de lucru.

Roboți de chat multilingvi

Integrare cu platforme pentru roboți de chat, software CMS și de ticketing pentru asistență clienți, extindere a seturilor de date și testare post-localizare.

Traduceri urgente

Putem traduce volume mari în câteva ore și volume mici în doar câteva minute, datorită rețelei noastre mari de traducători susținuți de tehnologii optimizate.

Traducere simplă a documentelor

Folosește estimarea noastră de preț online pentru a experimenta modul rapid și ușor de a-ți traduce documentele în 194 de limbi, din 1999.

TranslationOS

O platformă completă de localizare pentru întreprinderi, care este transparentă, neintermediată și hiper-scalabilă. Creăm o lume în care clienții inteligenți și traducătorii angajați sunt conectați direct.

Află mai multe

Excelența începe cu procesele

Ne străduim să oferim servicii de traducere mai eficiente, prin îmbunătățirea performanței proceselor noastre de producție cu ajutorul tehnologiilor excelente și al oamenilor talentați.

Procesul de producție

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 276.297 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește poveștile clienților noștri

Ce limbi ar trebui să alegi?

În fiecare an publicăm T-Index, un indice statistic accesibil gratuit, care clasifică țările pe baza potențialului lor de vânzare online: un instrument valoros pentru orice companie care dorește să exploreze noi piețe.

Descoperă T-Index

Adoptă cultura noastră

Suntem mari optimiști cu o cultură care oferă autonomie. Ne mândrim cu faptul că ne plătim traducătorii corect și că oferim un mediu de lucru colaborativ, distractiv și deschis tuturor: o cultură care inspiră talentele să facă lucruri minunate pentru tine.

Despre noi

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Claudia.
Cu ce te pot ajuta?

Claudia - Manager de clienți senior

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată