Îți deschidem calea spre
universul limbajului

Servicii profesioniste de traducere fără efort. Create de oameni experți, îmbunătățite cu tehnologie, livrate eficient.

Estimare de preț imediată Despre noi

Oferta noastră

Traducere profesionistă

Modul ușor și rapid de a traduce profesionist documente, manuale, website-uri, software și multe altele, în funcție de programul și cerințele tale, în 202 de limbi și 40 de domenii de specialitate.

Estimare de preț imediată

Soluții pentru întreprinderi

De la soluții de localizare adaptabile foarte personalizate, până la servicii tranzacționale automatizate cu volume mari, oferim o gamă largă de servicii de traducere complet gestionate.

Află mai multe

Instrumente pentru dezvoltatori

Cele mai sofisticate și totuși ușor de utilizat API-uri de traducere pentru localizare continuă, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe
Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 328.491 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește poveștile clienților noștri

Beneficii-cheie

Experiență și încredere

Am livrat 1,2 milioane de traduceri în 202 de limbi pentru 328.491 de clienți în 40 de macro-domenii începând cu 1999, alimentând strategia de globalizare a celor mai pretențioși clienți.

Referințe

Eficiența proceselor

Ne străduim să oferim servicii de traducere mai eficiente, îmbunătățind procesele noastre de producție cu ajutorul tehnologiilor excelente și al oamenilor talentați. Un exemplu perfect este T-Rank™, sistemul care găsește instantaneu cel mai calificat traducător pentru conținut tău.

Procesul de producție

Cu un pas înainte

Oferim o gamă largă de servicii lingvistice care acoperă toate nevoile tale viitoare: traducere Google Ads, localizare software, subtitrare și API-uri pentru a integra traducerea umană oriunde ai nevoie.

Serviciile noastre

Adoptă cultura noastră

Ne mândrim cu faptul că ne plătim traducătorii corect și că oferim un mediu de lucru colaborativ, distractiv și deschis tuturor: o cultură care inspiră talentele să facă lucruri minunate pentru tine.

Despre noi

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată