Subtitrări și servicii de transcriere

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 344.508 de clienți din toate industriile.

  • Videoclipuri promoționale corporative
  • Videoclipuri muzicale
  • Videoclipuri publicitare
  • Canale de rețele sociale corporative
  • Videoclipuri cu tutoriale și lecții
  • Transcriere de seminare
  • Transcriere de interviuri
  • Transcriere medicală/științifică
  • Transcriere juridică
  • Transcrierea polițienească
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 344.508 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Subtitrări și transcrieri multilingve

Videoclipul devine un mediu omniprezent în era digitală, indiferent dacă este vorba de campanii pe rețele sociale, tutoriale video sau webinare. Consumatorii și companiile creează, urmăresc și partajează tot mai multe videoclipuri.

Traducerea subtitrărilor, titlurilor și descrierilor videoclipurilor tale este o modalitate foarte eficientă de a-ți transmite mesajul utilizatorilor internaționali și de a-ți crește baza de utilizatori și vizualizările site-ului/canalului la scară globală.

Compania Translated poate gestiona fiecare etapă a proiectului tău de subtitrare video, cu accent special pe orice cerințe specifice pe care le poți avea. Dacă nu ai deja o subtitrare în limba originală, îți vom oferi mai întâi serviciul nostru de transcriere, care ne va asigura o bază de la care să pornim pentru a crea traducerea.

Transcrierea reprezintă conversia unui fișier audio sau video în format text de către un traducător profesionist specializat. În mod normal, oferim un serviciu complet de transcriere. Acesta reprezintă o transcriere „cuvânt cu cuvânt” sau „mot a mot”, care este 100% fidelă înregistrării originale. Cu toate acestea, atunci când sunt create subtitrări pentru videoclipuri, uneori este necesară producerea unei transcrieri „prescurtate” (nu complet cuvânt cu cuvânt) pentru a respecta limitările spațiului disponibil. Traducătorii noștri experți pot evalua fișierul tău și îți pot oferi tipul de transcriere de care ai nevoie.

Traducerea de subtitrări este o specializare tehnică care necesită abilitățile și experiența lingviștilor experți. Subtitrările trebuie să transmită mesajul original, fără a omite informații relevante, reducând în același timp numărul de cuvinte necesare în anumite locuri. Pe lângă traducerea cuvintelor în sine, traducătorii de subtitrări trebuie să adapteze textul la limita de caractere pe secundă (și pe linie), precum și să respecte regulile de spațiere. Există mulți factori care trebuie luați în considerare pentru a asigura faptul că publicul tău țintă poate citi și înțelege cu ușurință subtitrările tale.

De peste 20 de ani, compania Translated oferă servicii de subtitrare în peste 203 de limbi, alegând întotdeauna traducători profesioniști, vorbitori nativi, din rețeaua sa exclusivă de 620.066 de lingviști verificați din întreaga lume. Pentru a ne asigura că este folosită terminologia adecvată în fiecare limbă, selectăm traducătorii în funcție de subiectul videoclipului tău.

În ce format voi primi subtitrările?

Vom livra fișierul cu subtitrarea în formatul preferat de tine (Word, .srt, .txt, .vtt, .sbv), cu sau fără mărci de timp conform instrucțiunilor tale.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată