Agenție de traduceri profesioniste

Translated este o agenție de traduceri profesioniste care oferă un set complet de servicii de traducere umană ce acoperă toate nevoile de traducere: de la traducerea simplă a documentelor la soluții personalizate de localizare în 202 de limbi și peste 40 de domenii diferite de expertiză.

  • Servicii de traducere
  • Servicii de transcriere
  • Servicii de subtitrare
  • Servicii audiovizuale
  • Servicii DTP multilingve
  • Servicii de transcreație
  • Servicii de dublare
  • Servicii de traducere autorizată
  • Agenție de traduceri creative
  • Agenție de copywriting
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai nevoi mai complexe?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, site-uri web, software și multe altele.

Barbara – Manager de clienți senior

De ce noi

Experiență și încredere

Din 1999 furnizăm traduceri în 202 de limbi pentru 341.435 de clienți din întreaga lume, sprijinind procesele de internaționalizare ale celor mai exigente companii din lume.


Asistență personalizată

Experți în localizare și servicii lingvistice care acoperă și nevoile viitoare de traducere și localizare.


Tehnologie deschisă

Eficientizăm serviciile de traduceri prin intermediul tehnologiei excelente și al oamenilor talentați. API-urile noastre te ajută să integrezi traducerea umană oriunde și oricând ai nevoie.

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie 341.435 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai multe

Despre Translated

Compania Translated a fost înființată în 1999 de către un lingvist și un informatician, pionieri în domeniul serviciilor de localizare automatizate și bazate pe web.

Peste 300.000 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi, care lucrează în 202 de limbi diferite.

Valorile noastre

Noi credem că oamenii fac diferența.
Credem că limba este cel mai uman lucru posibil.
Considerăm că rolul tehnologiei este de a ne ajuta să obținem cele mai bune performanțe și să ne sporim abilitățile.
Toată lumea are de câștigat.
Oamenii, companiile, societatea.
Cu cât suntem mai performanți, cu atât mai mult putem investi în oameni.
Cu cât investim mai mult în fericirea oamenilor, cu atât mai bune sunt performanțele noastre.

Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Ia legătura cu noi