Aplicația de traducere Shopify

Extinde-te pe piețele globale prin traducerea conținutului din magazinul tău de comerț electronic într-un mod simplu, util și eficient din punct de vedere al costurilor, cu aplicația noastră de traducere Shopify.

De ce Translated

Încredere

Lideri în domeniul comerțului electronic, cum ar fi Airbnb, Google, La Prairie, Dolce & Gabbana, YOOX și mulți alții, au încredere în noi.

Experiență

1,2 milioane de lucrări livrate în 194 de limbi pentru peste 200.000 de clienți în 40 de domenii începând din 1999, ajutându-i pe cei mai exigenți dintre clienți să se extindă la nivel global.

Asistență personalizată

Experți în localizare pentru a-ți susține călătoria de internaționalizare și servicii lingvistice care acoperă toate nevoile tale viitoare.

Principalele caracteristici și beneficii


  • Instalare rapidă și gestionare simplă: cu doar câteva clicuri, instalezi aplicația de traducere și începi să vinzi în întreaga lume.
  • Nu plătești niciodată de două ori: folosim memorii de traducere pentru a menține consecvența și pentru a ne asigura că nu plătești niciodată de două ori pentru traducerile tale, chiar dacă ai mai multe magazine.
  • Calitate: lingviști profesioniști, glosare și instrumente de asigurare a calității pentru a garanta traduceri de înaltă calitate.
  • Livrare garantată: estimări transparente privind datele de livrare a traducerilor pentru a te ajuta să îți planifici lansarea la nivel global în avans și să respecți termenele limită.
  • Scalabilitate: grupul nostru de peste 300.000 de traducători profesioniști verificați ne permite să localizăm chiar și conținutul celor mai mari magazine de comerț electronic cât mai repede posibil, în conformitate cu cerințele pieței. Oriunde și ori de câte ori dorești să începi să vinzi în întreaga lume, suntem alături de tine.
  • Transparență: vizibilitate deplină asupra cheltuielilor și a stadiului în care se află traducerile tale.


Ne poți găsi în magazinul de aplicații Shopify.

Descarcă aplicația

Cum funcționează aplicația de traducere Shopify:1. Adăugă și instalează aplicația Translated

Ne poți găsi în magazinul de aplicații Shopify sau făcând clic aici.
De îndată ce ai terminat, vei putea vedea Translated în secțiunea Aplicații.2. Alege conținutul Shopify

pentru traducere din produse, colecții, paginile și detaliile magazinului. La final, dă clic pe butonul „Adaugă în coș”.3. Selectează limbile țintă și nivelul serviciului de traducere

pentru a începe călătoria de internaționalizare. Vom genera oferta în câteva minute.4. Finalizează comanda cu un singur clic

Vei vedea un rezumat transparent al comenzii tale, care include:

- Limbile țintă
- Totalul cuvintelor de tradus
- Data garantată a livrăriiAi terminat!

Conținutul tău a fost trimis acum pentru traducere. După finalizare, traducerile vor fi livrate direct către magazinul tău Shopify.

Poți accesa secțiunea Solicitări pentru a vedea toate comenzile pe care le-ai plasat și pentru a lua legătura cu noi în orice moment.

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara – Manager Senior Clienți

Care piețe sunt cele mai bune pentru a începe să îți vinzi produsele?

Aruncă o privire la studiul nostru T-Index pentru a identifica cea mai potrivită combinație limbă-piață pentru a extinde vânzarea produselor tale la nivel global. T-Index clasifică țările în funcție de potențialul lor de vânzări online și estimează cota de piață a fiecărei țări în raport cu comerțul electronic global.