Direcționare automată a conținutului

Optimizează-ți fluxul de lucru de localizare continuă prin direcționarea automată a conținutului către serviciul de localizare necesar.

Contactează-ne

Nu tot conținutul este la fel.

Localizarea continuă și fragmentarea conținutului în șiruri mai mici a îngreunat atribuirea fiecărui conținut la nivelul corect al serviciului de localizare. Ruterul nostru de conținut identifică informațiile meta din conținutul tău și le potrivește cu cel mai adecvat nivel al serviciului, optimizând alocarea bugetului și asigurând faptul că efortul de localizare este mereu echivalent cu efortul de creare a conținutului.

Localizarea continuă eficientizată

Proces automatizat

Conținutul nu se diferențiază numai pe baza subiectului, ci și a scopului și impactului său. Ruterul nostru de conținut analizează automat meta-informațiile fiecărui fișier și extrage conținutul acestuia pentru a determina ce serviciu de localizare este mai potrivit.

Optimizarea bugetului

Indiferent dacă investești mult în crearea conținutului sau marketing, este important ca serviciul de localizare să reflecte prin calitatea sa bugetul respectiv la nivel microscopic, astfel încât să nu trebuiască să plătești niciodată tarife premium pentru conținut care nu este citit aproape niciodată de utilizatori și viceversa.

Accent pe calitate

Asigură-te că acel conținut cu care interacționează utilizatorii tăi cel mai mult este asociat cu un serviciu de cea mai înaltă calitate și că timpul este alocat proporțional pentru conținutul important și cel secundar.

Oferta noastră

Personalizată

Dacă ai de localizat cantități mari de conținut diferit, unul dintre inginerii noștri de învățare automată va studia personal cazul tău și va găsi o soluție ad-hoc pentru nevoile tale, drept consultație profesionistă fără caracter obligatoriu.

Gata de utilizare

Opțiunea noastră gata de utilizare îți permite să trimiți un .zip cu fișierele pe care le localizezi în mod tipic. Vom folosi aceste fișiere pentru a instrui ruterul tău de conținut personalizat și pentru a-l asocia profilului tău de client. Apoi, toate proiectele noi primite vor fi direcționate automat.

Direcționează-ți conținutul către serviciul potrivit

Traducere automată de înaltă calitate

Această soluție necostisitoare este ideală pentru volume mari de conținut care au un impact scăzut asupra utilizatorilor tăi (de ex. comentarii și recenzii). Traducerea este realizată de ModernMT, sistemul nostru de traducere automată neurală adaptativă, pe care îl poți testa aici.

Post-editare

Această soluție rentabilă include o revizuire în linii mari a rezultatului tradus automat de ModernMT, realizată de un traducător uman. Este ideală pentru conținut secundar care nu trebuie să fie interpretat în mod eronat și are nevoie de o verificare umană (de ex. documente interne).

Traducere profesionistă

Nivelul nostru de servicii Professional include o traducere realizată de un traducător profesionist, o evaluare realizată de un al doilea traducător profesionist și o verificare de asigurare a calității efectuată de managerul de proiect. Acesta este ideal pentru conținut standard (de ex. documente comerciale generale).

Traducere premium

Nivelul nostru de servicii Premium include o traducere realizată de un traducător profesionist, o revizuire completă realizată de un al doilea traducător profesionist și o verificare de asigurare a calității efectuată de managerul de proiect. Acesta este ideal pentru conținutul care trebuie publicat (de ex. conținutul website-ului).

Traducere creativă

Serviciul nostru de traducere creativă îmbină cunoștințele lingvistice ale unui traducător profesionist cu talentul creativ al unui copywriter și este perfect pentru conținuturile care trebuie să stârnească implicarea consumatorilor de pe piața țintă (de ex. website-uri, broșuri, reclame).

Serviciu personalizat

Orice serviciu personalizat convenit în Acordul privind nivelul de servicii poate fi asociat clasificatorului personalizat și atribuit automat fișierelor primite de la tine.

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Benedetta.
Cu ce te pot ajuta?

Benedetta - Manager de marketing al produselor