Localizarea aplicațiilor iOS

De ce Translated?

Translated este un furnizor specializat pentru localizarea aplicațiilor iOS, în 203 de limbi.

Echipa noastră de traducători și manageri de proiect profesioniști sunt pregătiți specific pentru traducerea și gestionarea acestui tip de conținut, așa că singurul lucru pe care va trebui să îl faci este să ne trimiți fișierele (.xml sau orice alt format).

Cum funcționează

1. Alege limbile și piețele

Ce țări și ce limbi va accepta aplicația ta? Te poate ajuta T-Index: poți examina cele mai importante piețe și identifica zonele cu cel mai mare potențial pentru aplicația ta.

2. Structurează-ți aplicația pentru a accepta conținut localizat

Urmează cele mai bune practici de la Apple pentru localizarea aplicațiilor iOS.

3. Solicită o estimare de preț pentru o traducere profesionistă

Poți scrie un e-mail la adresa info@translated.com sau ne poți contacta prin intermediul formularului de contact. Trimiteți-ne fișierele sursă (.xml sau orice alt format), textul de descriere, cuvintele-cheie pentru App Store, imaginile și orice alte materiale care trebuie traduse.

4. Crește-ți cifra de afaceri

Ai planificat deja o campanie pe Google Ads pentru a-ți crește numărul de instalări sau interacțiunile cu aplicația ta? Translated este, de asemenea, unul dintre puținii furnizori aprobați de Google pentru localizarea Google Ads (anterior Google AdWords). Trimite-ne un document Word sau Excel simplu, conținând campania care trebuie tradusă și vom produce rapid și cu ușurință o versiune localizată de înaltă calitate a campaniilor tale publicitare.

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Claudia.
Cu ce te pot ajuta?

Claudia - Manager de clienți senior

De ce să localizezi aplicațiile?

Apple App Store este disponibil în peste 150 de țări și acceptă peste 40 de limbi. Localizarea aplicațiilor este o oportunitate excelentă de marketing pentru extinderea piețelor-țintă și creșterea numărului de descărcări și a veniturilor în Apple App Store.

Oferă-le utilizatorilor tăi
ceea ce vor

Potențialul de distribuție al aplicației tale în țări care nu vorbesc limba engleză este uriaș. Oferă utilizatorilor o experiență de navigare mai bună în limba lor, astfel încât aplicația ta să iasă în evidență. Traducerea unei aplicații este o oportunitate excelentă de marketing pentru a te adresa unui public global, a crește descărcările și veniturile.

În 2018, 205,4 miliarde de aplicații au fost descărcate și 106,4 miliarde de dolari au fost cheltuiți în magazinele de aplicații. Prognozele estimează că în 2022 vor exista șase miliarde de dispozitive la nivel mondial: unul pentru fiecare locuitor al planetei, cu cheltuieli de 157 miliarde de dolari.

Țările cu cele mai multe descărcări vor fi: China, India, SUA, Brazilia și Rusia. Cu toate acestea, în funcție de volumul cheltuielilor, primele cinci vor fi: China, SUA, Japonia, Coreea de Sud și Germania, împreună cu țări precum Japonia, unde în medie se vor cheltui anual 140 de dolari pe telefoanele mobile (aproape de șapte ori media mondială). Posibilitățile sunt în mod clar aproape nelimitate, dacă aplicațiile sunt localizate corect.

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 344.508 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Ia legătura cu noi