Petrecerea Translated

Acum 20 de ani aveam un vis: să conectăm întreaga lume prin limbaj.


20 de ani de Translated

Credem că creativitatea umană este subestimată.
Credem că lumea nu valorifică întregul potențial creativ al oamenilor.
Credem că scopul mașinilor ar trebui să fie de a-ți acorda mai mult timp liber pentru a putea să îți exprimi creativitatea, în loc să încerce să te înlocuiască.
Credem că, dacă lucrurile sunt făcute corect, mașinile și oamenii lucrează mai bine împreună.
Pentru a face acest lucru, lucrăm cu cei mai buni traducători din lume, care au programat motoare IA să ajute profesioniștii să lucreze cât mai bine.

Astăzi, după 20 de ani, continuăm să avansăm</strong)

Hai să sărbătorim împreună

Anul acesta, Translated împlinește 20 de ani!
Vă mulțumim foarte mult pentru munca incredibilă, pasiunea și prietenia pe care ne-ați oferit-o.

Aceasta înseamnă totul pentru noi, motiv pentru care echipa a decis să se împartă și să călătorească simultan în 18 orașe din întreaga lume pentru a sărbători cu partenerii noștri cei mai apropiați: traducătorii.
Această petrecere nu este despre a ne sărbători pe noi, ci pe voi.

Motivul este convingerea noastră că traducerile excepționale vor fi produse atunci când ne conectăm cu cei mai buni traducători oriunde s-ar afla aceștia și, de asemenea, atunci când avem o relație puternică și semnificativă cu ei.

O petrecere simultană

Pentru a 20-a noastră aniversare, am ales 18 țări din întreaga lume, iar membrii echipei noastre au călătorit pentru a se întâlni personal cu sute de traducători!

Acesta a fost un eveniment fără precedent în lumea traducerilor: 10.000 de traducători de pe 4 continente au fost invitați să se alăture petrecerilor.

Ne-am dorit cu adevărat să împărtășim fericirea noastră cu traducătorii noștri din 18 orașe din întreaga lume. O oportunitate unică de a sărbători aniversarea companiei Translated și de a duce relația noastră la nivelul următor. Pentru că noi credem că oamenii vor face diferența și vor conduce schimbarea.

Ia legătura cu noi.

Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări

și a te ajuta să obții ceea ce vrei.

Contactează-ne