Soluții de roboți de chat multilingvi

Oferă asistență pentru clienți în mai multe limbi.

Pe măsură ce afacerea ta crește, clienții din fiecare colț al lumii se așteaptă să interacționeze cu tine și cu produsele tale în propriile limbi și dialecte, în special când vine vorba de conversații. Oferim un API simplu, dar puternic, pentru traducere automată neurală adaptativă, care poate fi integrat și cu serviciile profesioniste de traducere, pentru a-ți traduce neîntrerupt mesajele primite și trimise.

Soluțiile noastre

Pro


de la 4 USD/1000 de cuvinte

O soluție rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor, care îți permite să traduci orice mesaje primite și trimise, instantaneu, în 202 de limbi. Totul datorită API-ului REST simplu și puternic al ModernMT, sistemul nostru de traducere automată neurală adaptativă.

Afaceri


de la 40 USD/1000 de cuvinte

În plus față de API-ul REST al ModernMT, putem oferi revizuirea și corectarea traducerii automate, până când se obține scorul CSAT dorit. Poți atribui bugete de revizuire diferite pentru fiecare limbă.

Întreprindere


de la 80 USD/1000 de cuvinte

În plus față de API-ul REST al ModernMT, putem oferi o traducere profesionistă a întregului set de date în orice limbi dorești. Acest lucru asigură o calitate superioară încă de la prima interacțiune cu utilizatorii.

Cadre de roboți de chat acceptate

Despre traducerile pentru roboți de chat

Roboții de chat și învățarea automată schimbă modul de a face afaceri.

Un robot de chat este un program pe platformă IA cu care poți „discuta”. Multe companii au luat deja în considerare utilizarea acestor „asistenți virtuali” pentru servicii de asistență clienți sau în scopuri de asistență tehnică, deoarece facilitează în timp real răspunsurile la întrebările utilizatorilor printr-o platformă de mesagerie folosind puterea învățării automate.

Roboții de chat se integrează în mod obișnuit cu aplicații de mesagerie precum WeChat, Facebook Messenger, WhatsApp etc., și par a fi destinați să devină canalul preferat pentru comerțul conversațional, indiferent dacă scopul este de a comanda sushi, rezerva zboruri sau cumpăra bilete la un concert - orice este posibil.

Tehnologia inteligenței artificiale (IA) și prelucrării limbajului natural (NLP) necesară pentru a construi roboții de chat devine din ce în ce mai accesibilă, iar aceste programe te pot ajuta să înțelegi motivele care stau la baza achizițiilor făcute de clienți și a satisfacției acestora (sau lipsei ei), învățând din datele adunate din conversațiile lor.

O adevărată revoluție digitală are loc în lumea comunicării, iar roboții de chat multilingvi fac parte din aceasta.

Piața pentru roboți de chat crește rapid

„Până în 2020, clienții vor gestiona 85% din relația lor cu întreprinderea fără a interacționa cu o persoană” - Gartner Predicts

Există trei tipuri de roboți de chat: cei pe bază de reguli, cei care au la bază tehnologia învățării automate (ML) și cei bazați pe ambele. Primii sunt mai limitați și nu pot evolua, în timp ce roboții de chat pe bază de ML sunt mai inteligenți și se pot îmbunătăți, deoarece învață din conversațiile lor cu utilizatorii.

Translated a contribuit întotdeauna la inovație în industria traducerilor, valorificând învățarea automată și IA în instrumentele, procesele și produsele pe care le dezvoltăm pentru a ajuta traducătorii noștri profesioniști și managerii de proiecte să îmbunătățească calitatea și timpii de execuție în activitatea lor zilnică. MateCat și ModernMT sunt cele mai noi produse brevetate pe care le-am lansat. MateCat este un instrument de traducere asistată de calculator online, gratuit și open source, care oferă traducătorilor noi funcții revoluționare, precum învățarea în timp real din corectările utilizatorului, plasarea automată a etichetelor și estimarea calității instantanee, în timp ce ModernMT este un motor de traducere automată de ultimă generație, care poate traduce automat texte selectând cea mai potrivită traducere pentru fiecare cuvânt în funcție de context.

Noi îți facem roboții de chat multilingvi

„Limbajul este una dintre cele mai importante componente ale comunicării cu clienții, mai ales când vine vorba de asistența pentru clienți.” - CRM magazine

Începând din iunie 2016, doar 26% din populația internetului folosea limba engleză ca limbă de navigare sau pentru schimbul de mesaje. Cu toate acestea, roboții prezenți pe piață astăzi sunt, în principal, construiți și proiectați exclusiv în limba engleză. Modernizarea robotului tău pentru a funcționa în mai multe limbi și pentru mai multe tipuri de public oferă afacerii tale o oportunitate excelentă de a se extinde pe piețele care nu vorbesc limba engleză, însă are nevoie de aceeași sensibilizare culturală necesară pentru conceperea și traducerea website-ul tău pentru a-i oferi autenticitate. Translated oferă servicii de traducere de peste 20 de ani printr-o rețea de 607.341 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume. Putem oferi servicii de calitate de la traduceri profesioniste până la generarea de propoziții în peste 202 de limbi.

Îți putem testa și ajusta cu precizie roboții de chat

O provocare în testarea roboților multilingvi este aceea că fiecare limbă este destinată utilizatorilor din culturi diferite. Prin urmare, trebuie luate în considerare aspecte precum direcția textului, unitățile de măsură și moneda, iar propozițiile robotului tău de chat trebuie adaptate în mod specific contextului cultural local, garantând faptul că traducerea este corectă și inteligibilă în țara țintă: un proces autentic de localizare.

Îți putem testa robotul localizat, ocupându-ne de configurarea mediului de testare, proiectarea cazurilor de testare, execuția testelor și ajustările fine ale traducerilor.

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior