Servicii de Traducere în Domeniul Farmaceutic

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 334.446 de clienți din toate industriile.

  • Articole științifice
  • Buletine farmaceutice
  • Formulare de consimțământ informat
  • Pliante
  • Documentație pentru agențiile de reglementare
  • Manuale pentru laboratoarele de cercetare
  • Studii clinice
  • Protocoale ale studiilor clinice
  • Rapoarte ale studiilor clinice
  • Studii de piață
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 334.446 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Despre traducerile din domeniul farmaceutic

Translated oferă servicii de traducere pentru texte și documente din domeniul farmaceutic de mai mult de 20 de ani printr-o rețea de 588.802 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume, care traduc în mai mult de 203 de limbi.

Industria farmaceutică se caracterizează prin companii care operează pe piețele internaționale, ceea ce înseamnă că este esențial ca traducerile farmaceutice pentru produsele lor să fie clare, corecte și consecvente. Importanța unei traduceri care asigură standarde de înaltă calitate în acest domeniu este clară: de exemplu, atât consumatorii, cât și profesioniștii din domeniul sănătății aleg produsul farmaceutic pe care să-l folosească pe baza informațiilor conținute pe ambalaj sau în prospecte.

Traducerea este necesară în fiecare etapă a procesului de introducere a unui produs sau tratament farmaceutic pe o piață externă: de la studii clinice până la producție, de la marketing până la ambalaj. Compania Translated este capabilă să ofere traduceri corecte și fiabile în toate aceste etape, ajutând companiile farmaceutice să-și extindă aria de acoperire dincolo de granițele naționale.

Satisfacția clienților este unul dintre cele mai importante principii ale politicii companiei noastre și o putem garanta datorită calității înalte a serviciilor noastre. Procesul de gestionare a proiectelor de traducere în cadrul companiei Translated este certificat conform standardelor ISO 9001:2015 și ISO 17100:2015, iar traducerile noastre sunt încredințate traducătorilor care sunt experți profesioniști în domeniul farmaceutic și care își actualizează continuu cunoștințele pentru a livra un produs final cu terminologia de specialitate corectă.

Am perfecționat un proces de producție care ne permite să gestionăm volume de lucru mari într-un timp scurt. Managerii noștri de proiect selectează cel mai bun traducător pentru fiecare combinație de limbi și subiect, în funcție de specializările sale: traducerea trebuie să țină în mod obligatoriu cont de terminologia tehnică specifică, astfel încât traducerea finală să fie foarte precisă.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată