Traduceri de marketing și comunicare

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 340.920 de clienți din toate industriile.

 • Bannere
 • Broșuri comerciale
 • Campanii AdWords
 • Campanii publicitare
 • Cataloage
 • Comunicate de presă
 • Materiale promoționale
 • Filme corporative instituționale
 • Sondaje de piață
 • Pliante publicitare
 • Buletine informative
 • Anunțuri publicitare
 • Rapoarte oficiale
 • Recenzii
 • Website-uri
 • Postări pe blog
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 340.920 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Despre traducerile de marketing

Translated oferă servicii de traducere pentru texte și documente de marketing de mai mult de 20 de ani printr-o rețea de 607.341 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume, care traduc în mai mult de 202 de limbi.

Piața globală prezintă noi provocări: având în vedere nivelul ridicat de concurență care există în industrie, trebuie să fii promovat corect pentru ca produsele și serviciile tale să ajungă la un public internațional. Fiecare piață externă are caracteristici economice și socio-culturale diferite și chiar este foarte important să îți comunici mesajul de marketing într-o manieră adecvată.

Traducătorul trebuie să țină cont de stilul documentului și să furnizeze o traducere cu accent pe calitate și adaptare la piața țintă. Traducerea trebuie să fie scrisă astfel încât să fie captivantă și să aibă un impact mare: trebuie să convingă publicul țintă. Textul este, de asemenea, adaptat în mod specific contextului cultural local, garantând faptul că traducerea este corectă, atractivă și coerentă în țara țintă: un proces de localizare autentic. Calitatea finală a traducerii este asigurată și prin revizuiri din țara respectivă, adică documentul tradus este revizuit de traducători cu experiență care locuiesc în țara în care documentul va fi publicat.

Traducătorii noștri au acces la memoriile de traducere și la glosarele din industrie, asigurând utilizarea corectă a terminologiei. Toate traducerile noastre rămân confidențiale: secretul și securitatea sunt tratate foarte serios.

Putem traduce peste 1.600 de combinații de limbi în aproape orice format electronic, păstrându-l în traducerea finală. Garantăm aspectul și direcția textului în modul RTL (de la dreapta la stânga pentru limbile non-occidentale).

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată