Traduceri în domeniul turismului

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 344.508 de clienți din toate industriile.

 • Ghiduri audio
 • Cataloage de vacanță
 • Programe de călătorie
 • Software de gestionare
 • Broșuri
 • Cataloage
 • Materiale promoționale
 • Comunicate de presă
 • Filme documentare
 • Ghiduri de călătorie
 • Meniuri
 • Buletine informative
 • Descrieri ale serviciilor
 • Site-uri și portaluri web turistice
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 344.508 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Despre traducerile în domeniul turismului

Compania Translated oferă servicii de traduceri în domeniul turismului de peste 20 de ani printr-o rețea de 620.066 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume, care traduc în mai mult de 203 de limbi.

Astăzi industria turismului este întru totul globală și oferă oportunități considerabile de dezvoltare. Oferirea produselor sau serviciilor tale unui public internațional aduce o expunere și un potențial important de dezvoltare pentru afacerea ta. Numeroase studii au constatat faptul că e mult mai probabil ca o achiziție să fie finalizată de consumatori, dacă aceștia pot găsi informații în propria limbă. Acest fapt are un motiv evident: dacă utilizatorii înțeleg mesajul tău, au un stimulent pentru a afla mai multe despre oferta ta. Translated oferă o prezentare unică a experiențelor pe care compania ta le poate oferi călătorilor din întreaga lume.

Mesajul tău este comunicat în cel mai simplu și eficient mod. Traducătorul joacă un rol important în acest sens, menținând stilul de comunicare original și asigurând, în același timp, o fluență maximă traducerii. Cu toate acestea, textul tradus trebuie să fie captivant, atractiv și interesant pentru publicul țintă. La fel ca în cazul majorității textelor comerciale, abilitățile creative sunt de asemenea necesare în pregătirea unei traduceri.

Traducătorii noștri vorbitori nativi sunt rezidenți în țara în care traducerile tale vor fi citite și pot garanta faptul că textul va fi adaptat la contextul cultural al țării țintă. În plus, traducătorii selectați de noi au experiență profesională în industria turismului, maximizând astfel exactitatea terminologiei utilizate.

În sfârșit, serviciile noastre de traducere pentru industria turismului adoptă o abordare multidisciplinară: sunt luate în considerare simultan specializările în domeniul arhitecturii, gastronomiei, artei, modei, muzicii, istoriei/arheologiei sau chiar al religiei. Acesta este motivul pentru care mai mulți traducători pot lucra la același proiect, asigurând faptul că traducerea finală este de cea mai înaltă calitate.

Translated are o rețea mare de traducători profesioniști vorbitori nativi pentru a te ajuta să traduci website-uri, ghiduri turistice, broșuri, cataloage, pliante, reclame tipărite, buletine informative, meniuri pentru restaurante și diverse prezentări.

Putem traduce peste 1.600 de combinații de limbi, în aproape orice format electronic, păstrând formatul inițial. Garantăm aspectul și direcția textului în modul RTL (de la dreapta la stânga pentru limbile non-occidentale). La cerere, putem efectua o verificare de context pentru a ne asigura că documentul tradus are aspectul corespunzător.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată