Traduceri economice și financiare

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 344.508 de clienți din toate industriile.

 • Bugete/bilanțuri
 • Declarații de venit
 • Declarații fiscale
 • Extrase bancare
 • Documente de asigurare
 • Garanții bancare
 • Oferte private și publice
 • Proceduri contabile
 • Proceduri de precauție
 • Proiecte financiare
 • Perspective de investiții
 • Raportare anuală
 • Rapoarte ale auditorilor
 • Situații ale fluxului de numerar
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 344.508 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Despre traducerile economice și financiare

Traducerea unui document economic/financiar necesită o înțelegere a contextului și traducerea corectă și consecventă a termenilor de specialitate. Serviciile Translated pentru traducerea documentelor financiare, economice și de asigurare garantează o calitate înaltă prin intermediul rețelei de 620.066 traducători vorbitori nativi cu un grad ridicat de specializare în domeniul economic și financiar.

Translated acționează în calitate de partener pentru traducerile economice sau financiare. Evaluăm nevoile, oferind ceea ce este necesar în limba ta locală, adaptat la nuanțele specifice ale jargonului economic. Sistemele financiare și fiscale sunt diferite în fiecare țară, de unde și importanța identificării oricărui aspect care necesită o adaptare specifică.

Mulți dintre traducătorii noștri, pe lângă faptul că sunt absolvenți ai școlilor de afaceri, au avut experiență de muncă în companii din industrie și sunt familiarizați cu problemele care pot apărea în timpul procesului de traducere. Experiența lor, combinată cu gestionarea procesului de către managerii noștri de proiect, ne permite să rezolvăm cu ușurință orice problemă critică ce poate apărea în cadrul unui proiect de traducere și să ne îndeplinim angajamentele în ce privește calitatea și timpii de livrare.

Serviciul nostru de traduceri economice și financiare are o abordare multidisciplinară: domeniile de marketing, finanțe, contabilitate și drept sunt luate în considerare simultan. Acesta este motivul pentru care mai mulți traducători pot lucra la același proiect, asigurând faptul că traducerea finală este de cea mai înaltă calitate.

Traducem, de asemenea, documente specifice: rapoarte financiare și situații financiare, bilanțuri și statute ale companiilor. În aceste cazuri, traducătorii noștri se ocupă de indicațiile financiare specifice privind formatarea și numerotarea.

Putem traduce peste 1.600 de combinații de limbi, în aproape orice format electronic, păstrând formatul inițial și aspectul documentului.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată