Traduceri medicale profesioniste

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 337.268 de clienți din toate industriile.

 • Foi de observație
 • Echipamente medicale
 • Documente de asigurare medicală
 • Formulare de consimțământ informat
 • Documente de externare din spital
 • Publicații științifice
 • Fișe medicale
 • Fișele de spitalizare
 • Reglementări și legislații
 • Rapoarte ale studiilor clinice
 • Protocoale clinice
 • Studii clinice
 • Rapoarte medicale
 • Rapoarte
 • Cercetări științifice
 • Rezultate ale testelor și analizelor
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 337.268 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Despre traducerile medicale

Compania Translated oferă servicii de traducere pentru texte și documente medicale de mai mult de 20 de ani printr-o rețea de 596.575 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume, care traduc în mai mult de 201 de limbi.

Traducerile medicale se încadrează în categoria traducerilor tehnice/științifice: un domeniu important și delicat, întrucât traducătorul trebuie să aibă competențe și expertiză specifice pentru a utiliza corect terminologia particulară și a oferi clienților servicii de primă clasă. Rețeaua noastră de traducători ne permite să oferim servicii de calitate în mai multe domenii: toate specializările de medicină și chirurgie, diagnostice clinice, statistici de sănătate, medicină veterinară și industrie medicală.

Experiența dovedită în domeniul traducerilor medicale și respectarea celor mai înalte standarde de calitate sunt principalele motive pentru care importanți clienți din industrie aleg compania Translated pentru proiectele lor de traducere. Compania Translated utilizează traducători vorbitori nativi care sunt doctori, cu certificări și acreditări în profesia lor. Traducerea profesionistă a documentelor medicale nu poate fi încredințată persoanelor care doar știu două sau mai multe limbi, aceasta necesită profesioniști cu experiență în domeniul medical.

Compania Translated oferă traduceri medicale specializate în toate domeniile diferite ale medicinei: manuale, lucrări științifice, rapoarte clinice, dar și materiale informative pentru conferințe. Documentele scrise pot fi utilizate pentru publicare sau pentru utilizare internă și în scopuri informative. Pe lângă traduceri medicale, oferim și traduceri jurate în cazurile în care documentul trebuie să aibă valoare juridică. În cei peste 20 de ani de activitate, am perfecționat un proces de producție care ne permite să gestionăm volume mari de lucru (inclusiv prin utilizarea mai multor traducători în paralel) într-un timp scurt.

Procesul de gestionare a traducerilor utilizat de compania Translated este certificat conform standardelor ISO 9001:2015 și ISO 17100:2015.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată