Servicii de voce IA de calitate, flexibile și rentabile

Translated permite companiilor să întreprindă proiecte inovatoare care comunică eficient cu publicul multilingv prin reunirea actorilor excepționali, a lingviștilor cu cele mai bune performanțe și a vocilor IA expresive.
Ia legătura cu noi

Povești de succes

Un model personalizat de voce pentru nevoi specifice

Am lucrat cu actori vocali de top, creând astfel un stil vocal unic pentru Loquis, pentru a genera 100.000 de minute de conținut.

Vorbind limba clientului – literalmente

Am localizat biblioteca video de integrare a Cricut (25 de videoclipuri, peste 100 de minute) în cinci limbi în două săptămâni.

Marketing
video multilingv

Am ajutat Asana să livreze o serie de campanii de branding cu 12 materiale video prin dublarea conținutului în trei limbi diferite.

Voci IA expresive bazate pe actori excepționali

Serviciile de voce ale Translated se bazează pe talentele actorilor excepționali, ale căror voci sunt înregistrate în studioul nostru și scalate folosind inteligența artificială brevetată. Prin combinarea expertizei extinse în producția audio și vocală cu performanța IA, suntem specializați în crearea de voci care au un caracter uman și rezonează cu publicul țintă.

Disponibil în 68 de limbi și peste 40 de domenii

Rețeaua noastră extinsă de lingviști audiovizuali acoperă 68 de limbi în peste 40 de domenii, inclusiv e-learning, finanțe, medicină și turism, asigurându-ne că putem oferi vocile potrivite adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Serviciile noastre

Înregistrare vocală și dublare

Echipament și configurare de calitate superioară pentru a produce coloane sonore originale și dublate cu voci umane sau IA

Redare
voce

Selectarea celor mai bune talente pentru fiecare rol din grupul nostru mondial de talente vocale profesionale

API-uri pentru voce automată la scară largă

Un set puternic de API-uri la dispoziția ta pentru a genera automat vorbire în fiecare limbă

Mixare și postproducție

Echipa de experți în editare de sunet asigură o calitate perfectă a sunetului livrat, pentru fiecare platformă și aplicație

Creare de voce IA personalizată

De la consultanță creativă la crearea seturilor de date și formarea modelului IA, un serviciu multilingv end-to-end pentru a crea vocile AI care vorbesc pentru tine

Sincronizarea sunetului

Audio editat de vorbitori nativi pentru a se asigura că sonorizarea se potrivește cu acțiunea de pe ecran, în fiecare limbă

Partenerul tău global all-in-one

Servicii de voce
rapid scalabile

Rețeaua noastră este formată din 300.000 de lingviști verificați, vorbitori nativi și actori de voce. Ne bazăm pe IA pentru a asocia fiecare proiect cu cele mai potrivite resurse. Putem gestiona câteva sute de minute de conținut în câteva săptămâni și putem finaliza proiecte mai mici în câteva zile – toate în 68 de limbi.

Dublare de calitate înaltă
în timp record

Motorul nostru de sinteză neuronală de ultimă oră poate produce vorbire care are prozodie, ritm și ton naturale. Încorporăm traducerea automată nr. 1 din lume în software-ul nostru de dublare pentru a îmbunătăți calitatea, reducând în același timp timpul de livrare cu două treimi.

Proiecte rentabile
cu ROI remarcabile

Permitem partenerilor să scaleze cu ușurință proiectele de dublare prin reducerea costurilor de înregistrare vocală. Cu vocile noastre expresive, generate de IA, putem produce voice-over-uri la 1/3 din costul standard, traducând conținutul în 3 limbi cu un buget alocat de obicei pentru doar una.

Un impact social
pentru vocile noastre IA

Vocea este instrumentul pe care îl folosim pentru a exprima limbajul, cel mai uman lucru pe care îl avem. Prin aceasta, ne înțelegem unii pe alții și transmitem cultura noastră. Din acest motiv, am început un proiect numit Voice for Purpose, menit să ofere voci autentice celor cu deficiențe vocale. Suntem mândri de susținerea pe care acest proiect a primit-o din partea Organizației Mondiale a Sănătății.

Dezvoltăm soluții de dublare pentru afaceri în creștere

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Bună, eu sunt Nicola.
Cu ce te pot ajuta?

Nicola – Șef Departament AudiovizualIa legătura cu noi