Soluții de localizare personalizate

De la pregătirea intensivă a traducătorilor, pentru ca aceștia să se potrivească stilului tău preferat, la API-uri și design personalizat al fluxului de lucru. Răspundem nevoilor a peste 335.138 de clienți diferiți din toate industriile.

  • Fluxuri de lucru pentru localizare
  • Recrutarea traducătorilor
  • Pregătire intensivă a traducătorilor
  • API-uri de traducere
  • Integrări de la furnizori terți
  • Filtre pentru extragerea conținutului
  • Instruire privind traducerea automată

TranslationOS

O platformă completă de localizare pentru întreprinderi, care este transparentă, neintermediată și hiper-scalabilă. Creăm o lume în care clienții inteligenți și traducătorii angajați sunt conectați direct.

Află mai multe

Excelența începe cu procesele

Ne străduim să oferim servicii de traducere mai eficiente, prin îmbunătățirea performanței proceselor noastre de producție cu ajutorul tehnologiilor excelente și al oamenilor talentați.

Procesul de producție

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 120.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior