Am dezvoltat o gamă de servicii noi care reflectă urgența crizei cauzate de Covid-19

Criza cauzată de Covid-19 (coronavirus) provoacă rapid schimbări fără precedent în întreaga lume. Acum, mai mult ca oricând, companiile trebuie să poată comunica rapid și clar cu angajații și clienții lor. Pentru a te ajuta să faci exact acest lucru, oferim acum servicii care includ livrare expres, disponibilitate non-stop, traducători de gardă și interni, precum și un grup de experți pentru texte medicale.

Disponibilitate non-stop

Am avut întotdeauna traducători pregătiți să intervină în timpul orelor de lucru în majoritatea zonelor orare. Acum oferim clienților sprijin non-stop, indiferent unde se află. Noul nostru sistem non-stop ne permite să furnizăm text în 200 de limbi în orice moment din zi sau noapte.

Serviciu urgent peste noapte

Unele lucruri nu pot aștepta. Când soliciți o traducere peste noapte în timpul săptămânii de lucru, vom livra textul finalizat în dimineața următoarei zile lucrătoare. Putem chiar aranja ca traducerile să fie finalizate în weekend, astfel încât să poți publica sau distribui conținutul tău multilingv la prima oră luni dimineața.

Traducători locali pentru birouri locale

Dacă ai nevoie urgentă de asistență internă suplimentară, poți rezerva acum un traducător local care va veni la tine la birou. Indiferent unde te afli în lume. Și dacă angajații tăi lucrează de acasă pe perioada crizei, traducătorul nostru local va deveni membru al echipei tale la distanță.

Serviciu de gardă

Dacă ai nevoie de capacitate în așteptare pentru a acoperi cererile tale de traduceri urgente, poți rezerva acum o echipă aleasă cu grijă pentru o anumită perioadă de timp. Vei plăti pe oră, indiferent de cantitatea de cuvinte pe care trebuie să le traduci. Fiecare traducător poate produce 200-300 de cuvinte pe oră și întreg textul va fi livrat în perioada de gardă.

Grupul de urgență a traducătorilor specializați în domeniul medical

Am format o echipă de 217 traducători specializați în domeniul medical, care acoperă 60 de limbi. Acest grup de urgență oferă un sprijin neprețuit organizațiilor medicale care trebuie să comunice rapid cu comunități multilingve sau peste granițe. Specialiștii noștri certificați au experiență vastă într-o varietate de domenii medicale.

Ia legătura cu noi.

Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări

și pentru a te ajuta să obții ceea ce dorești.

Contactează-ne