Tarife pentru servicii de traducere

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 340.920 de clienți din toate industriile.

Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 340.920 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Cât costă o traducere?

Costul unei traduceri depinde de diferiți factori, cei mai importanți fiind lungimea textului care trebuie tradus, adică numărul de cuvinte și combinația lingvistică. Cu cât combinația de limbi este mai rară, cu atât tariful pentru serviciile de traducere este mai mare: de exemplu, o traducere din engleză în japoneză va costa mult mai mult decât o traducere din engleză în italiană, deoarece există mai puțini traducători disponibili pentru această combinație lingvistică și costul vieții în Japonia este mult mai ridicat decât în Italia.

Pe lângă aceste două variabile, prețul unei traduceri poate varia substanțial în funcție de subiect. Cu cât terminologia este mai specifică și mai tehnică într-o traducere, cu atât sunt mai mari tarifele de traducere. De exemplu, traducerea unui articol despre funcționarea reactoarelor nucleare va costa mai mult decât traducerea unei broșuri despre cele mai bune restaurante din New York.

În sfârșit, prețurile pentru o traducere se modifică dacă aceasta necesită o anumită formatare, o dată de livrare urgentă sau dacă este vorba despre un anumit tip de traducere (traducere autorizată, verificare a unui material tradus anterior, traducere certificată și altele).

Translated oferă un preț mediu de 0,10 USD pe cuvânt. Traducerea unei pagini standard costă în medie 25 USD, luând în considerare o medie de 250 de cuvinte per pagină, sau 1.500 de caractere, inclusiv spații.

Trei niveluri de servicii

Translated oferă trei niveluri de servicii (Premium, Professional și Economy) pentru a satisface cel mai bine cerințele specifice fiecărui proiect de traducere.

  • Economy: traducere perfectă pentru înțelegerea unui text sau pentru uz personal. Nu este adecvată în scopuri de publicare. Editare minimă a unei traduceri generate automat de către un traducător profesionist, vorbitor nativ, pentru a elimina doar cele mai grave erori. Nu este disponibil pentru PDF-uri și imagini scanate.
  • Professional: traducere profesionistă standard. Traducere realizată de un traducător profesionist, vorbitor nativ. Evaluare calitativă realizată de un al doilea traducător profesionist, vorbitor nativ. Control final al calității realizat de managerul de proiect responsabil. Memorie de traducere inclusă la cerere.
  • Premium: traducere de înaltă calitate în scopuri de publicare. Traducere realizată de un traducător profesionist, vorbitor nativ. Revizuire integrală realizată de un al doilea traducător profesionist, vorbitor nativ. Control final al calității realizat de managerul de proiect responsabil. Memorie de traducere și glosar incluse la cerere.

Tabelul de mai jos prezintă prețurile de traducere orientative pentru diferite tipuri de documente, în funcție de nivelul de calitate solicitat.

Prețurile afișate se bazează pe traducerea unui subiect general din limba italiană în limba engleză și o dată de livrare standard, care înseamnă aproximativ 2.500 de cuvinte pe zi începând cu a doua zi lucrătoare a proiectului.

Premium Professional Economy
Website (3.000 de cuvinte) 335 € 240 € 120 €
Prezentare Powerpoint (1.000 de cuvinte) 125 € 88 € 40 €
Comunicat de presă (300 de cuvinte) 41 € 30 € 12 €
CV (250 de cuvinte) 36 € 25 € 10 €
Manual de utilizare (5.000 de cuvinte) 578 € 415 € 200 €
Aplicație Android (2.000 de cuvinte) 235 € 165 € 80 €
5 anunțuri publicitare AdWords (50 de cuvinte)1 21 € 10 € 4 €
Certificat de căsătorie (100 de cuvinte)2 21 € 10 € 4 €

1 Facturăm întotdeauna minimum 100 de cuvinte pentru a acoperi costurile noastre de producție.
2 Dacă ai nevoie de o traducere autorizată (jurată), accesează această pagină.

Compania Translated oferă servicii de traduceri multilingve de peste 20 de ani printr-o rețea de 607.341 de traducători profesioniști, vorbitori nativi din întreaga lume. Datorită acestei experiențe, putem răspunde tuturor nevoilor tale de traducere în ceea ce privește limbile, formatele, specializările și timpii de livrare.

Calitatea traducerii finale este asigurată de traducătorii noștri vorbitori nativi care locuiesc în țara în care vor fi publicate documentele traduse, garantând faptul că traducerea este corectă, interesantă și coerentă în țara de destinație.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată