Traducerea profesionistă a CV-ului

Un CV profesionist, cu impact mare îți crește șansele de succes în câmpul muncii. Tradu-ți CV-ul în mod profesionist. Estimare de preț online imediată pentru orice combinație lingvistică. Ani de experiență la dispoziția ta.

  • CV-uri
  • Certificate de competențe profesionale
  • Diplome
  • Scrisori de intenție
  • Scrisori de recomandare
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 340.920 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

De ce este important să îți traduci CV-ul?

CV-ul reprezintă „cartea ta de vizită” în câmpul muncii: nu diminua valoarea multor ani de studiu și experiență cu un CV amator.

Un CV eficient tradus în limba corespunzătoare este pașaportul tău pe piața forței de muncă. Prin urmare, este important să apelezi la un profesionist pentru o traducere a CV-ului care să îi crească impactul cât mai mult posibil. Indiferent dacă ești în căutarea primului tău loc de muncă sau ești un manager realizat, un CV care este tradus perfect în limba engleză, germană, spaniolă, franceză sau chineză poate face diferența în deschiderea ușilor către oportunități mai bune pentru cariera ta.

Este foarte important de stabilit cine va citi CV-ul. Adesea, există diferențe culturale sau ale industriei care trebuie luate în considerare în timpul traducerii: Translated se va asigura că CV-ul tău corespunde exact așteptărilor segmentului tău de piață.

Prima impresie este cea care contează: nu există a doua șansă. Dacă CV-ul tău este însoțit de o scrisoare de intenție scrisă bine, nu vei avea nevoie de o a doua șansă: Translated va avea grijă ca scrisoarea ta de intenție să fie tradusă profesionist, iar efectul pe care îl va avea asupra potențialului tău angajator va fi complet diferit de impresia pe care o va lăsa o traducerea realizată de un amator.

Obține o estimare de preț imediată pentru traducerea CV-ului tău. Dacă estimarea este în conformitate cu așteptările tale, confirmă pur și simplu comanda, atașează documentul de tradus și vei primi rapid traducerea CV-ului sau a scrisorii tale de intenție.

Acest serviciu a fost creat pentru a satisface nevoile celor care doresc să aibă un CV scris corespunzător. Acesta chiar poate face diferența între a obține un interviu și a rămâne neobservat. Lucrând în parteneriat cu traducători excelenți, fiecare cuvânt din CV-ul tău va avea traducerea corectă.

A avea un CV profesionist are o valoare profesională deosebită pentru tine: Translated îți oferă acest serviciu la prețuri accesibile, menținând în același timp calitatea de care ai nevoie.

Pentru traducerile CV-urilor, Translated recomandă serviciul nostru Premium, unde prima traducere este revizuită în detaliu de către un al doilea traducător profesionist, vorbitor nativ, responsabil de verificarea detaliată a textului tradus, dar și a calității stilistice și consecvenței interne ale acestuia.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată