Ομάδες με δεξιότητες και αφοσίωση

Αποτελεσματική και επαναστατική διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τη δημιουργία μιας ομάδας αφοσιωμένων μεταφραστών με εξαιρετικές δεξιότητες, αποκλειστικά για τα έργα σας.

Επικοινωνία

Σε τι διαφέρουμε

Μπορεί οι in-house ομάδες τοπικής προσαρμογής να παρέχουν υψηλή ποιότητα, όμως έχουν και μικρά περιθώρια ανάληψης έργου και περιορισμένες δυνατότητες κλιμάκωσης. Ως εκ τούτου, αυξάνονται οι χρόνοι παράδοσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, και πολλές φορές αναγκάζεστε να βρείτε πολλαπλούς παρόχους υπηρεσιών που θα μπορούν να καλύψουν ολόκληρο το φόρτο εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουμε σχεδιάσει μια διαδικασία επιλογής που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των κλασικών παρόχων υπηρεσιών με τη δυνατότητα κλιμάκωσης των 607.341 επαγγελματιών μεταφραστών για την τελική δημιουργία μιας εξαιρετικά αφοσιωμένης ομάδας μεταφραστών για την υποστήριξη των φιλοδοξιών σας σε παγκόσμιο επίπεδο.

4 παράγοντες βρίσκουν
τα σωστά επαγγελματικά προσόντα

Έλεγχος
βιογραφικών

Το T-Rank A Priori ™ είναι μια επαναστατική τεχνολογία βασισμένη στο AI που μπορεί να ελέγξει εκατοντάδες χιλιάδες προφίλ σε δευτερόλεπτα, αναλύοντας τα βιογραφικά τους όπως ακριβώς ένας άνθρωπος. Βαθμολογεί κάθε προφίλ από το 1 έως το 100 και οι έμπειροι διαχειριστές παρόχων υπηρεσιών μας είναι συνήθως κατά 95% σύμφωνοι με αυτή τη βαθμολογία, επιτρέποντας έτσι μόνο στο πρώτο 10% των προφίλ να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Γιατί δεν κάνετε τον έλεγχο χειροκίνητα;
Στατιστικά, όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της ομάδας που θέλετε να δημιουργήσετε, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των υποψηφίων που θα πρέπει να εξετάσετε. Για παράδειγμα, για να προσλάβετε το κορυφαίο 1% των υποψηφίων σε 30 γλώσσες, θα πρέπει να εξετάσετε 30.000 προφίλ: Μια διαδικασία για την οποία ένας έμπειρος διαχειριστής παρόχων υπηρεσιών θα χρειαζόταν δύο χρόνια. Επίσης, οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών δεν έχουν πρόσβαση σε έναν τόσο μεγάλο αριθμό προφίλ.

Αξιολόγηση
καταλληλότητας

Καθώς το T-Rank A Priori ™ μας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο πρώτο 10% των υποψηφίων, οι διαχειριστές παρόχων υπηρεσιών μας μπορούν να εστιάσουν στην ανάλυση του επιπέδου καταλληλότητας του καθενός σε σχέση με τον εκάστοτε πελάτη, εξετάζοντας επίσης αν ο μεταφραστής έχει προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοιους λογαριασμούς.

Γιατί είναι σημαντικό το επίπεδο καταλληλότητας;
Τυπικά, οι in-house ομάδες τοπικής προσαρμογής δεν καλύπτουν όλους τους τομείς εξειδίκευσης. Για παράδειγμα, ένας μεταφραστής με ειδίκευση στον ιατρικό τομέα συχνά καταλήγει να αναλαμβάνει ένα έργο νομικού περιεχομένου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε περιόδους αιχμής.

Αξιολόγηση
προσόντων

Για εμάς, η κατανόηση των πελατών μας αποτελεί βασικότατο στοιχείο της διαδικασίας επιλογής. Δημιουργούμε μια ad-hoc αξιολόγηση προσόντων, την οποία οι μεταφραστές μας πρέπει να ολοκληρώσουν μετά από μια προκαταρκτική εισαγωγή στους οδηγούς ύφους σας. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο αξιολογεί αν έχουν κατανοήσει την εμπορική σας επωνυμία και την αποστολή σας, αλλά η πείρα μάς έχει διδάξει ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεχωρίσουμε τους επαγγελματίες υποψηφίους, με γνώμονα την προσπάθεια που καταβάλλουν σε αυτό το βήμα.

Γιατί χρειαζόμαστε την αξιολόγηση;
Η σημασία των εξειδικευμένων οδηγών ύφους του κάθε πελάτη συχνά υποτιμάται, ενώ οι μεταφραστές λαμβάνουν συνήθως αυτές τις πληροφορίες αφού το έργο έχει ξεκινήσει. Οι μεταφραστικές εταιρείες δεν μπορούν να ελέγξουν αν οι μεταφραστές θα κατανοήσουν ή όχι την εμπορική επωνυμία και την αποστολή του πελάτη, αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα που κάνει μεγάλη διαφορά όταν θέλετε συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας.

Δοκιμαστική
μετάφραση

Αξιολογούμε το κάθε δοκιμαστική μετάφραση τρεις φορές, από τρεις διαφορετικούς εξειδικευμένους επιμελητές. Η τελική βαθμολογία υπολογίζεται με βάση τον μέσο όρο των δύο πλησιέστερων αξιολογήσεων. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να αποκλείσουμε τον επιμελητή με τη μεγαλύτερη απόκλιση, ο οποίος μπορεί να είναι είτε πολύ αυστηρός είτε πολύ επιεικής.

Γιατί διενεργούμε τρεις διαφορετικές αξιολογήσεις;
Οι δοκιμαστικές μεταφράσεις χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον κλάδο μας. Πολλές φορές, ωστόσο, η μετάφραση αξιολογείται μόνο από έναν επιμελητή. Αυτή η προσέγγιση έχει δύο περιορισμούς: πρώτον, όταν μια εταιρεία πρέπει να αξιολογήσει πολλά δοκιμαστικά, παρατηρείται η τάση να μοιράζονται μεταξύ των επιμελητών, γεγονός που καθιστά τη σύγκριση των τελικών αποτελεσμάτων εξαιρετικά δύσκολη. Δεύτερον, επειδή τα κριτήρια του κάθε επιμελητή είναι υποκειμενικά, αν γίνει μόνο μία αξιολόγηση υπάρχει πολλές φορές ο κίνδυνος να αποκλειστούν καλοί υποψήφιοι και να συμπεριληφθούν κακοί, απλώς και μόνο επειδή ο επιμελητής ήταν πολύ αυστηρός ή πολύ επιεικής.

Μια ομάδα με τους κορυφαίους υποψηφίους

Η βαθμολογία που επιτρέπει σε έναν υποψήφιο να γίνει μέλος της ομάδας σας προκύπτει από τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων όλων των παραπάνω βημάτων, με σκοπό να καταλήξουμε στο ακριβέστερο αποτέλεσμα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, μόνο οι μεταφραστές με σταθερά κορυφαίες επιδόσεις συμπεριλαμβάνονται στην εξειδικευμένη ομάδα σας. Το έργο σας ξεκινά με τις καλύτερες βάσεις!

Εσωτερική εκπαίδευση για περισσότερη αφοσίωση

Η αφοσίωση είναι αυτό που κάνει τις ομάδες εσωτερικών μεταφραστών σε μια εταιρεία τόσο αποτελεσματικές, και τελικά εγγυάται υψηλά πρότυπα ποιότητας. Παρέχοντας υψηλή και εξατομικευμένη εκπαίδευση στα γραφεία της εταιρείας μας, διασφαλίζουμε ότι η επιλεγμένη ομάδα μεταφραστών κατανοεί πλήρως τις απαιτήσεις σας όπως και την ευθύνη που φέρει για το έργο και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένη στην αποστολή σας.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Claudia.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Claudia - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά