Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά νέων υπηρεσιών για να ανταποκριθούμε στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της νόσου Covid-19

Η κρίση που προκαλεί η νόσος Covid-19 (κοροναϊός) επιφέρει ραγδαίες και πρωτοφανείς αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι εταιρείες πρέπει να μπορούν να επικοινωνούν γρήγορα και με σαφήνεια με τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους. Για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό, πλέον προσφέρουμε υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ταχεία παράδοση, διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24-ωρο σε καθημερινή βάση, εσωτερικούς μεταφραστές και μεταφραστές κατ' απαίτηση, καθώς και επαγγελματίες εξειδικευμένους σε ιατρικά κείμενα.

Διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24-ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Διαθέτουμε πάντα μεταφραστές που είναι σε ετοιμότητα κι έτσι καλύπτουμε τις εργάσιμες ώρες στις περισσότερες ζώνες ώρας. Πλέον, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας όλο το 24ωρο, όπου και αν βρίσκονται. Το νέο 24ωρο σύστημά μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε κείμενα σε 200 γλώσσες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Νυχτερινή υπηρεσία επείγουσας μετάφρασης

Κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν. Εάν ζητήσετε μια μετάφραση κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσα στην εργάσιμη εβδομάδα, θα παραδώσουμε το τελικό κείμενο το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Μπορούμε ακόμη και να κανονίσουμε την ολοκλήρωση των μεταφράσεων το Σαββατοκύριακο, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να διανείμετε το πολύγλωσσο περιεχόμενο το πρωί της Δευτέρας.

Τοπικοί μεταφραστές για τοπικά γραφεία

Εάν χρειάζεστε επειγόντως πρόσθετη εσωτερική υποστήριξη, μπορείτε τώρα να ζητήσετε από έναν μεταφραστή της περιοχής σας να μεταβεί στο γραφείο σας. Σε όποια περιοχή και αν βρίσκεστε. Και εάν οι υπάλληλοί σας εργάζονται από το σπίτι κατά τη διάρκεια της κρίσης, ο τοπικός μεταφραστής μας μπορεί να προστεθεί στην ομάδα που εργάζεται εξ αποστάσεως.

Υπηρεσία κατ' απαίτηση

Εάν χρειάζεστε επιπλέον άτομα για να καλύψετε αιτήματα για επείγουσες μεταφράσεις, μπορείτε πλέον να προσλάβετε μια επιλεγμένη ομάδα για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η χρέωση είναι ωριαία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των λέξεων που πρέπει να μεταφραστούν. Κάθε μεταφραστής μπορεί να μεταφράσει 200-300 λέξεις ανά ώρα και ο συνολικός όγκος του κείμενου θα παραδοθεί κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Ομάδα έκτακτης ανάγκης με μεταφραστές ιατρικών κειμένων

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με 217 μεταφραστές ιατρικών κειμένων που καλύπτουν 60 γλώσσες. Αυτή η ομάδα έκτακτης ανάγκης παρέχει πολύτιμη υποστήριξη σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης που πρέπει να επικοινωνούν γρήγορα με πολύγλωσσες κοινότητες ή σε διεθνές επίπεδο. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί μας έχουν εκτενή πείρα σε διάφορους ιατρικούς τομείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας,

και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επικοινωνία