Εταιρεία επαγγελματικής μετάφρασης

Η Translated είναι μια εταιρεία που προσφέρει ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών επαγγελματικής μετάφρασης από ανθρώπους. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όλες τις μεταφραστικές σας ανάγκες, από μία απλή μετάφραση εγγράφου έως και εξατομικευμένες λύσεις τοπικής προσαρμογής σε 202 γλώσσες και πάνω από 40 διαφορετικούς τομείς εξειδίκευσης.

  • Υπηρεσίες μετάφρασης
  • Υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης
  • Υπηρεσίες υποτιτλισμού
  • Υπηρεσίες οπτικοακουστικής μετάφρασης
  • Υπηρεσίες DTP σε πολλές γλώσσες
  • Υπηρεσίες δημιουργικής απόδοσης
  • Υπηρεσίες σπικάζ
  • Υπηρεσίες μετάφρασης από ορκωτό μεταφραστή
  • Εταιρεία για δημιουργικές μεταφράσεις
  • Εταιρεία κειμενογράφησης
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Εμπειρία και αξιοπιστία

Έχουμε παραδώσει μεταφράσεις σε 202 γλώσσες για περισσότερους από 341.435 πελάτες σε όλο τον κόσμο από το 1999, υποστηρίζοντας τις διαδικασίες διεθνοποίησης ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.


Εξατομικευμένη υποστήριξη

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες και γλωσσικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις μελλοντικές ανάγκες σας για μετάφραση και τοπική προσαρμογή.


Ανοιχτή τεχνολογία

Κάνουμε τις μεταφραστικές υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές, ενισχύοντας τις διαδικασίες μας με τεχνολογία αιχμής και ταλαντούχους ανθρώπους. Χάρη στα API μας, μπορείτε να ενσωματώσετε μεταφράσεις από ανθρώπους σε οποιοδήποτε σημείο, τη στιγμή που τις χρειάζεστε.

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 341.435 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους και να εξυπηρετήσουμε από μικρά εξατομικευμένα έργα έως και σύνθετες λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την Translated

Η Translated ιδρύθηκε το 1999 από μία γλωσσολόγο και έναν επιστήμονα πληροφορικής, πρωτοπόροι και οι δύο στον κλάδο των αυτοματοποιημένων και διαδικτυακών υπηρεσιών τοπικής προσαρμογής.

300.000+ εγκεκριμένοι επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικοί ομιλητές που εργάζονται σε 202 διαφορετικές γλώσσες.

Οι Αξίες μας

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά.
Και ότι το πιο ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι η γλώσσα.
Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία υπάρχει για να γινόμαστε καλύτεροι και να μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Και έτσι κερδίζουν όλοι.
Οι άνθρωποι, η εταιρεία, όλη η κοινωνία.
Όσο καλύτερα αποδίδουμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να επενδύουμε στους ανθρώπους.
Όσο περισσότερο επενδύουμε στην ευτυχία των ανθρώπων, τόσο καλύτερα αποδίδουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας