Εφαρμογή μετάφρασης Shopify

Επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στην παγκόσμια αγορά, μεταφράζοντας το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας με έναν απλό, αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο με την εφαρμογή μετάφρασης Shopify.

Γιατί να επιλέξω την Translated;

Εμπιστοσύνη

Μας εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Airbnb, η Google, η La Prairie, η Dolce & Gabbana, η YOOX και πολλές άλλες.

Εμπειρία

Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις, σε 194 γλώσσες, σε πάνω από 200.000 πελάτες και 40 τομείς από το 1999, βοηθώντας τους πιο απαιτητικούς πελάτες να δραστηριοποιηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εξατομικευμένη υποστήριξη

Ειδικοί τοπικής προσαρμογής σάς παρέχουν υποστήριξη στην πορεία διεθνοποίησης της εταιρείας σας ενώ, παράλληλα, σας προσφέρουν γλωσσικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις μελλοντικές ανάγκες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα


  • Γρήγορη εγκατάσταση και απλή διαχείριση: Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή μετάφρασης και να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο με λίγα μόνο κλικ.
  • Δεν πληρώνετε δύο φορές: χρησιμοποιούμε μεταφραστικές μνήμες για να διατηρούμε τη συνοχή και να διασφαλίζουμε ότι ποτέ δεν πληρώνετε δύο φορές για τις μεταφράσεις σας, ακόμη και αν έχετε πολλαπλά καταστήματα.
  • Ποιότητα: επαγγελματίες γλωσσολόγοι, γλωσσάρια και εργαλεία διασφάλισης ποιότητας για την εκπόνηση μεταφράσεων άριστης ποιότητας.
  • Εγγυημένη παράδοση: διαφανείς προβλέψεις όσον αφορά τις ημερομηνίες παράδοσης των μεταφράσεων, ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε τη διάθεση στην παγκόσμια αγορά εκ των προτέρων και να τηρείτε τις προθεσμίες σας.
  • Κλιμάκωση: χάρη στην ομάδα μας, που περιλαμβάνει περισσότερους από 300.000 καταρτισμένους επαγγελματίες μεταφραστές, πραγματοποιούμε την τοπική προσαρμογή ακόμη και των μεγαλύτερων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, το συντομότερο δυνατό και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σας σε οποιαδήποτε αγορά και όποτε το θελήσετε.
  • Διαφάνεια: πλήρης προβολή των δαπανών σας και της κατάστασης των μεταφράσεών σας.


Θα μας βρείτε στο Shopify App Store.

Λήψη εφαρμογής

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή μετάφρασης Shopify:1. Προσθέστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Translated

Μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημα εφαρμογών Shopify ή κάνοντας κλικ εδώ.
Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, θα δείτε την εφαρμογή Translated στην ενότητα «Εφαρμογές».2. Επιλέξτε το περιεχόμενο Shopify

προς μετάφραση: σελίδες προϊόντων, συλλογών, καταστήματος ή πληροφορίες καταστήματος. Μόλις είστε έτοιμος/η, απλώς κάντε κλικ στο πλήκτρο «Προσθήκη στο καλάθι».3. Επιλέξτε τις γλώσσες-στόχους και το επίπεδο της υπηρεσίας μετάφρασης που επιθυμείτε

για να ξεκινήσετε την πορεία διεθνοποίησής σας Η προσφορά σας θα είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά.4. Προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας με ένα κλικ

Θα δείτε μια ξεκάθαρη σύνοψη της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

- Γλώσσες-στόχοι
- Σύνολο λέξεων προς μετάφραση
- Εγγυημένη ημερομηνία παράδοσηςΗ διαδικασία ολοκληρώθηκε!

Το περιεχόμενό σας έχει πλέον σταλεί για μετάφραση. Μετά την ολοκλήρωσή τους, οι μεταφράσεις θα παραδοθούν απευθείας στο κατάστημα Shopify.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα «Αιτήματα» για να δείτε όλες τις παραγγελίες που έχετε υποβάλει και να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Ποιες αγορές είναι οι καλύτερες για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων σας;

Ρίξτε μια ματιά στη μελέτη T-Index που πραγματοποιήσαμε και βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό αγοράς-γλώσσας, βάσει του οποίου θα σχεδιάσετε την προώθηση των προϊόντων σας σε όλο τον κόσμο. Ο δείκτης T-Index κατατάσσει τις χώρες ανάλογα με τις δυνατότητές τους για διαδικτυακές πωλήσεις και παρέχει μια εκτίμηση για το μερίδιο αγοράς κάθε χώρας σε σχέση με το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο.