Μεταφράσεις βιογραφικών

Ένα βιογραφικό σημείωμα που έχει μεταφραστεί επαγγελματικά σας προσφέρει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στον εργασιακό χώρο. Αναζητήστε την επαγγελματική μετάφραση του βιογραφικού σας. Άμεση ηλεκτρονική προσφορά για όλους τους συνδυασμούς γλωσσών. Πολυετής εμπειρία που θα ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

  • Βιογραφικά
  • Επαγγελματικά πιστοποιητικά
  • Πτυχία και τίτλοι σπουδών
  • Συνοδευτικές επιστολές
  • Συστατικές επιστολές
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε μια δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένος/η.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 341.435 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Γιατί είναι σημαντικό να μεταφράσετε το βιογραφικό σας;

Το βιογραφικό σας είναι η "επαγγελματική σας κάρτα" στον εργασιακό χώρο: μην αφήσετε να χαθούν χρόνια σπουδών και επαγγελματικής εμπειρίας λόγω ενός ερασιτεχνικού βιογραφικού.

Ένα αποτελεσματικό βιογραφικό μεταφρασμένο στην κατάλληλη γλώσσα είναι το διαβατήριό σας στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να βασιστείτε σε έναν επαγγελματία, ο οποίος θα μεταφράσει το βιογραφικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα αναδείξει τα προσόντα σας. Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε δουλειά για πρώτη φορά, ή αν είστε ήδη ένας επιτυχημένος διευθυντής, ένα βιογραφικό που έχει μεταφραστεί άριστα στα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Ισπανικά, τα Γαλλικά ή τα Κινεζικά μπορεί να κάνει τη διαφορά, και να σας ανοίξει το δρόμο για καλύτερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστείτε ποιος θα διαβάσει το βιογραφικό σημείωμα. Συχνά, κατά τη μετάφραση, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πολιτισμικές διαφορές ή διαφορές σε επίπεδο κλάδου: Η Translated θα διασφαλίσει ότι το βιογραφικό σας σημείωμα ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες του εργασιακού τομέα στον οποίο εργάζεστε.

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει: Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Εάν το βιογραφικό σας συνοδεύεται από μια καλή συνοδευτική επιστολή, δεν θα χρειαστείτε δεύτερη ευκαιρία: Η Translated παρέχει προσεγμένες μεταφράσεις συνοδευτικών επιστολών από επαγγελματία μεταφραστή. Η εντύπωση που θα αφήσει στον δυνητικό σας εργοδότη θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που θα είχε μια ερασιτεχνική μετάφραση.

Λάβετε άμεση προσφορά για τη μετάφραση του βιογραφικού σας. Αν η εκτίμηση ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, απλώς επιβεβαιώστε την παραγγελία. Στη συνέχεια, επισυνάψτε το έγγραφο προς μετάφραση και σύντομα θα έχετε στη διάθεσή σας τη μετάφραση του βιογραφικού σημειώματος ή της συνοδευτικής σας επιστολής.

Αυτή η υπηρεσία δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όσων επιθυμούν να έχουν ένα καλογραμμένο βιογραφικό σημείωμα. Το βιογραφικό σημείωμα είναι αυτό που θα καθορίσει αν θα σας καλέσουν σε συνέντευξη ή θα σας αγνοήσουν πλήρως. Χάρη στους εξαιρετικούς μας μεταφραστές, κάθε λέξη του βιογραφικού σας θα αποδοθεί με τον σωστό τρόπο.

Ένα επαγγελματικό βιογραφικό είναι πραγματικό εφόδιο για την αγορά εργασίας: Η Translated σας προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης σε προσιτές τιμές, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα που χρειάζεστε.

Για τις μεταφράσεις βιογραφικών, η Translated συνιστά την υπηρεσία Premium, όπου η πρώτη μετάφραση ελέγχεται διεξοδικά από έναν δεύτερο επαγγελματία μεταφραστή και φυσικό ομιλητή της γλώσσας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λεπτομερή επιμέλεια του μεταφρασμένου κειμένου, και τη διασφάλιση της ποιότητας, τόσο σε επίπεδο ύφους όσο και συνέπειας.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά