Διαμορφώνουμε καλύτερους τρόπους εργασίας

Αναλάβετε ενδιαφέροντα έργα, εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό και καθορίστε εσείς την τιμή σας. Παρέχουμε δωρεάν τα τεχνολογικά εργαλεία και υποστηρίζουμε την καριέρα σας με προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης.

Κάντε αίτηση ως μεταφραστής

Προσλαμβάνουμε άτομα με έφεση στις γλώσσες

  • Ανακηρυχθήκαμε ως η καλύτερη εταιρεία συνεργασίας από τον ιστότοπο Proz.
  • Πληρωθείτε στο τέλος του μήνα, σαν να είστε υπάλληλος εταιρείας.
  • Εκατοντάδες ενδιαφέροντα έργα ανατίθενται κάθε ώρα.
  • Καθορίστε μόνοι σας την τιμή σας ανά λέξη.
  • Συνεργαστείτε μαζί μας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
  • Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα.

Γιατί να επιλέξω την Translated;

Τακτικές πληρωμές

Σύμφωνα με το Proz Blue Board, είμαστε μία από τις καλύτερες εταιρείες για συνεργασία και αυτό γιατί νοιαζόμαστε για τους μεταφραστές μας. Εσείς μπορείτε να καθορίσετε την τιμή σας και εμείς σας πληρώνουμε εγκαίρως στο τέλος κάθε μήνα.

Ενδιαφέροντα έργα

Θα μεταφράσετε έργα για τις μεγαλύτερες επωνυμίες στον κόσμο, καθώς και για καινοτόμες και μικρές επιχειρήσεις. Χάρη στο T-Rank, διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε περιεχόμενο σχετικό με την εμπειρία σας.

Επαγγελματίες διαχειριστές έργου

Οι διαχειριστές έργου μας θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε ως επαγγελματίας μεταφραστής χάρη στην αυτοματοποίηση των επαναλαμβανόμενων εργασιών που τους επιτρέπει να επενδύσουν χρόνο για να καλλιεργήσουν ανθρώπινες σχέσεις.

Θέτουμε την τεχνολογία στη διάθεσή σας

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία ανθρώπου και τεχνολογίας επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουμε τεχνολογικά εργαλεία διαθέσιμα για όλους, είτε δωρεάν είτε με ανοιχτό κώδικα.

Matecat

Το πιο προηγμένο εργαλείο CAT για επαναχρησιμοποίηση και συνεργασία κατά τη μετάφραση περιεχομένου. Το MateCat συνδυάζει συλλογικές μεταφραστικές μνήμες σε κλίμακα web και την προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση για την εύρεση αποτελεσμάτων, ελαχιστοποιώντας την προσπάθειά σας. Και όλα αυτά δωρεάν.

Μεταφράστε με το Matecat

Matesub

Το Matesub είναι το αποκλειστικό διαδικτυακό εργαλείο υποτιτλισμού της Translated, που παρέχει προτάσεις κατά τη διαδικασία μεταγραφής και μετάφρασης. Συνδυάζει τεχνητή νοημοσύνη τελευταίας τεχνολογίας με έναν ισχυρό επεξεργαστή κειμένου, για να μπορείτε να δημιουργείτε υπότιτλους υψηλότερης ποιότητας, πολύ πιο γρήγορα.

Δοκιμάστε το Matesub

ModernMT - η πρώτη προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση

Το ModernMT είναι η πρώτη τεχνολογία μηχανικής μετάφρασης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες μεταφραστές. Αφομοιώνει το ύφος σας από τις μεταφραστικές σας μνήμες και χρησιμοποιεί το συγκείμενο για να αποσαφηνίσει το περιεχόμενο, ώστε να μη χρειάζεται να διορθώσετε ξανά το ίδιο λάθος.

Λήψη άδειας ή Λήψη πηγαίου κώδικα

MyMemory για το SDL Trados

Συλλογική μεταφραστική μνήμη με κλιμάκωση web με πάνω από 40 δισεκατομμύρια λέξεις που έχουν μεταφραστεί από επαγγελματίες, η οποία έχει δημιουργηθεί μέσα από τη συγκέντρωση μεταφραστικών μνημών από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη και την παραλληλοποίηση των καλύτερων πολυγλωσσικών ιστότοπων για συγκεκριμένους τομείς.

Λήψη προσθήκης

TAV

Το TAV μας ενημερώνει αν μπορείτε να αναλάβετε έργα ή αν είστε απασχολημένος. Μεγιστοποιήστε τις πιθανότητές σας να συνεργαστείτε μαζί μας και εξοικονομήστε χρόνο αντί να απορρίπτετε έργα όταν είστε απασχολημένοι.

Λήψη TAV

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας: community@translated.com

Γεια σας, είμαι η Jolita.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Jolita - Διαχειρίστρια κοινότητας

Κάντε αίτηση ως μεταφραστής

Κάντε αίτηση για να εργαστείτε μαζί μας ως εξωτερικός συνεργάτης.
Υποδεχόμαστε με χαρά νέα ταλέντα, έμπειρους επαγγελματίες και όσους ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς.

Κάντε αίτηση τώρα