Μετάφραση εφαρμογών Android

Γιατί να επιλέξετε την Translated;

Η Translated είναι επίσημος συνεργάτης της Google στη μετάφραση εφαρμογών Android σε 203 γλώσσες. Έχουμε επίσης ενσωματώσει τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες απευθείας στο Google Playstore.

Για τον λόγο αυτό, διαθέτουμε μια ομάδα επαγγελματιών μεταφραστών και Διευθυντών έργων που έχουν εκπαιδευτεί και ειδικευτεί στη μετάφραση και τη διαχείριση αυτού του τύπου περιεχομένου, έτσι ώστε το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μας στείλετε τα αρχεία σας (.strings, .xml ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή).

Πώς λειτουργεί

1. Επιλέξτε γλώσσες και περιοχές

Ποιες χώρες και ποιες γλώσσες θα υποστηρίζει η εφαρμογή σας; Λάβετε βοήθεια από το T-Index: Μπορείτε να αξιολογήσετε τα κυριότερα στοιχεία της αγοράς και να εντοπίσετε τις περιοχές με τις μεγαλύτερες δυνατότητες για την εφαρμογή σας.

2. Φροντίστε η δομή της εφαρμογής σας να υποστηρίζει μεταφρασμένο περιεχόμενο

Ακολουθήστε τις Βέλτιστες πρακτικές της Google για τη μετάφραση εφαρμογών Android.

3. Ζητήστε προσφορά για μια επαγγελματική μετάφραση

Μπορείτε να στείλετε email στο info@translated.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Στείλτε μας τα αρχεία πηγής (.strings, .xml ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή), το κείμενο περιγραφής, τις λέξεις-κλειδιά για το ηλεκτρονικό κατάστημα Google Play της Google, εικόνες και οποιοδήποτε άλλο υλικό προς μετάφραση.

4. Αυξήστε τον κύκλο εργασιών σας

Έχετε ήδη προγραμματίσει μια καμπάνια με την υπηρεσία διαφήμισης Google Ads, για να αυξήσετε τις λήψεις της εφαρμογής σας ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των χρηστών σας; Η Translated είναι επίσης ένας από τους λίγους παρόχους που έχουν εγκριθεί από την Google για την τοπική προσαρμογή των διαφημίσεων Google Ads (πρώην Google Adwords). Στείλτε μας ένα απλό έγγραφο Word ή Excel που περιέχει την καμπάνια που πρόκειται να μεταφραστεί και σύντομα και εύκολα θα δημιουργήσουμε μια υψηλής ποιότητας μεταφρασμένη έκδοση για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεια σας, είμαι η Claudia.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Claudia - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί πρέπει να μεταφράσετε τις εφαρμογές σας;

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες Android σε περισσότερες από 190 χώρες και μια ταχέως αναπτυσσόμενη βάση χρηστών στις αναδυόμενες αγορές, οι δυνατότητες διανομής της εφαρμογής σας σε μη αγγλόφωνες χώρες είναι τεράστιες. Προσφέρετε στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης στη γλώσσα τους, ώστε η εφαρμογή σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Η μετάφραση μιας εφαρμογής αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία μάρκετινγκ για την επίτευξη ενός παγκόσμιου ακροατηρίου, αυξάνοντας τις λήψεις και τα έσοδα.

Δώστε στους χρήστες σας
αυτό που θέλουν

Το 2018 πραγματοποιήθηκε λήψη 205,4 δισεκατομμυρίων εφαρμογών και δαπανήθηκαν 106,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε App stores. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το 2022 θα υπάρχουν έξι δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως: Μία για κάθε κάτοικο του πλανήτη, με δαπάνη 157 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι χώρες με τις περισσότερες λήψεις θα είναι: η Κίνα, η Ινδία, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία και η Ρωσία. Ωστόσο, όσον αφορά τις δαπάνες, οι πρώτες πέντε θα είναι: η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Νότια Κορέα, η Γερμανία, αλλά και η Ιαπωνία, στην οποία κάθε άτομο εκτιμάται ότι θα ξοδεύει περίπου 140 δολάρια σε κινητά τηλέφωνα τον χρόνο (ποσό περίπου επταπλάσιο από τον μέσο όρο παγκοσμίως). Προφανώς, λοιπόν, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες, εφόσον φυσικά γίνει σωστά η τοπική προσαρμογή.

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 344.508 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης, σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη.

Μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε τα τεχνολογικά μας εργαλεία

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 αρχεία προέλευσης, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας