Μεταφράσεις καμπανιών διαφημίσεων της Google

Γιατί να επιλέξετε την Translated;

Η Translated είναι ένας από τους λίγους παρόχους υπηρεσιών που έχουν εγκριθεί από την Google για την τοπική προσαρμογή των διαφημίσεων, από το 2007 και σε πολλές 203 γλώσσες.

Το έργο μας βασίζεται σε δύο αρχές:

  • Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών: Χρησιμοποιούμε το Google Keyword Planner για να ελέγξουμε την καταλληλότητα των λέξεων-κλειδιών σε σχέση με τις τοπικές τάσεις αναζήτησης.
  • Αποτελεσματική δημιουργικότητα: μεταφράζουμε διαφημιστικά κείμενα για να καταστήσουμε το αρχικό εμπορικό σας μήνυμα και τις προσκλήσεις για δράση (call-to-action) όσο πιο πειστικά στη γλώσσα-στόχο.

Η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στις διαφημιστικές καμπάνιες. Οι μεταφραστές μας όχι μόνο θα επιλέξουν τις πιο συναφείς λέξεις-κλειδιά για την αγορά σας και θα σεβαστούν τις διαφορετικές επιλογές αντιστοίχισης λέξεων-κλειδιών (ευρεία αντιστοίχιση, αντιστοίχιση φράσης, ακριβής αντιστοίχιση και αρνητική αντιστοίχιση), αλλά και τις ειδικές οδηγίες ποιότητας για τις διαφημίσεις Google και τις βέλτιστες πρακτικές που απαιτούνται από την Google. Έτσι, θα μεγιστοποιηθεί ο Δείκτης ποιότητας των λέξεων-κλειδιών σας και θα διασφαλιστεί η επιτυχία των διαφημίσεών σας.

Πώς λειτουργεί

1. Επιλέξτε γλώσσες και περιοχές

Σε ποιες χώρες και ποιες γλώσσες θα διαφημίσετε τα προϊόντα σας; Ρίξτε μια ματιά στη μελέτη T-Index για να προσδιορίσετε τον καταλληλότερο συνδυασμό αγοράς-γλώσσας για την επένδυσή σας, λαμβάνοντας υπόψη την πελατειακή βάση και το δυναμικό πωλήσεων στο διαδίκτυο.

2. Προετοιμάστε το υλικό σας για τις διαφημίσεις Google προς μετάφραση

Βασική λειτουργία: στείλτε μας ένα απλό έγγραφο Word ή Excel που περιέχει την καμπάνια που πρόκειται να μεταφραστεί ή δώστε μας πρόσβαση στον πίνακα AdWord προσθέτοντας έναν νέο προσωρινό χρήστη. Μην ξεχάσετε να οργανώσετε το αρχείο σας σε ομάδες διαφημίσεων για να βοηθήσετε τους μεταφραστές μας να κατανοήσουν τη δομή της καμπάνιας.

Λειτουργία expert: κάντε λήψη του AdWords Editor, της δωρεάν εφαρμογής της Google για τη διαχείριση καμπανιών AdWords, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα αρχείο .aea. Με βάση το σαφές και φιλικό περιβάλλον της, χρειάζονται περίπου 5 λεπτά για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο AdWords στον επεξεργαστή, να κάνετε λήψη της καμπάνιας που θέλετε να προσαρμόσετε τοπικά και να εξαγάγετε το αντίγραφο ασφαλείας σε μορφή .aea.

3. Λάβετε μια προσφορά

Λάβετε μια άμεση προσφορά εδώ ή στείλτε μας τα αρχεία για μετάφραση στη διεύθυνση info@translated.com

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 344.508 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης, σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη.

Μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε τα τεχνολογικά μας εργαλεία

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 αρχεία προέλευσης, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας