Υπηρεσίες Δημιουργικής Απόδοσης

Συνδυάζοντας την τέχνη της δημιουργικής κειμενογραφίας με την έμφαση στη λεπτομέρεια στην τοπική προσαρμογή, κάνουμε το περιεχόμενό σας ελκυστικό παγκοσμίως σε 203 γλώσσες.

Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Γιατί να μας επιλέξετε

Πολιτιστική προσαρμογή στα καλύτερά της

Η δημιουργική απόδοση είναι κάτι παραπάνω από απλή μετάφραση λέξεων. Γι' αυτόν τον λόγο, η ομάδα ειδικών μας διασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας ενσωματώνεται χωρίς προβλήματα στο εκάστοτε τοπικό πολιτιστικό πλαίσιο, διατηρώντας παράλληλα την εταιρική σας ταυτότητα.

Εξειδικευμένες γνώσεις που φέρνουν αποτελέσματα

Με μια ομάδα έμπειρων γλωσσολόγων και εξειδικευμένων κειμενογράφων, προσαρμόζουμε άριστα το περιεχομένό σας, διασφαλίζοντας τον μέγιστο αντίκτυπο και αλληλεπίδραση σε κάθε αγορά-στόχο σας.

Απρόσκοπτη ροή εργασιών, έγκαιρη παράδοση

Η βελτιστοποιημένη διαδικασία που παρέχουμε, σε συνδυασμό με την υποστήριξη τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, διασφαλίζει ομαλή συνεργασία, ακριβή χρονοδιαγράμματα και άμεση επικοινωνία, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε τους διαφημιστικούς σας στόχους σε όλο τον κόσμο.

Η δημιουργική μας μέθοδος

Κατανόηση του εταιρικού προφίλ σας

Βασικό βήμα το οποίο περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη έρευνα της ταυτότητας, των αξιών, του ύφους και των μηνυμάτων της εταιρίας σας. Ερευνούμε τη φιλοσοφία, την αποστολή και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρία για να κατανοήσουμε σε βάθος τι αντιπροσωπεύει η εμπορική της ταυτότητα.

Μετάφραση από εξειδικευμένους γλωσσολόγους

Για να βρούμε τους καλύτερους επαγγελματίες γλωσσολόγους για τη μετάφραση, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας, χρησιμοποιούμε το T-Rank, ένα εργαλείο επιλογής επαγγελματιών που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Το T-Rank αναλύει τα χαρακτηριστικά κάθε έργου που λαμβάνουμε, και, στη συνέχεια, βρίσκει τον πιο κατάλληλο μεταφραστή βάσει περισσότερων από 30 παραγόντων, μεταξύ των οποίων η ποιότητα, η τήρηση των προθεσμιών σε προηγούμενες αναθέσεις, η ημερήσια παραγωγή λέξεων, η εξειδίκευση, το περιεχόμενο του εγγράφου κ.ά.

Δημιουργική επιμέλεια από εξειδικευμένο κειμενογράφο

Μετά την ολοκλήρωση της μετάφρασης, επιλέγουμε προσεκτικά επαγγελματίες κειμενογράφους με βάση τις δεξιότητές τους και τους τομείς εξειδίκευσής τους. Ο ρόλος τους είναι να ενισχύσουν το μεταφρασμένο περιεχόμενο δημιουργικά, διασφαλίζοντας ότι το μήνυμα, το ύφος και η πρόθεση του αρχικού κειμένου μεταφέρονται αποτελεσματικά στις νέες γλώσσες, ενώ παράλληλα το προσαρμόζουν σύμφωνα με το πολιτιστικό πλαίσιο του κοινού που στοχεύετε.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη Δημιουργική ΑπόδοσηΕταιρικά Σλόγκαν

Κρατήστε την ουσία και το κύρος του αρχικού σλόγκαν με έναν τρόπο που απευθύνεται στο κοινό-στόχο, λαμβάνοντας υπόψη πολιτισμικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ονόματα Επωνυμιών και Προϊόντων

Προσαρμόστε την επωνυμία και τα ονόματα των προϊόντων σας σύμφωνα με τις γλωσσικές και πολιτιστικές προτιμήσεις της αγοράς-στόχου, διατηρώντας παράλληλα την εταιρική σας ταυτότητα και αναγνώριση.

Διαφημιστικά Κείμενα και Καμπάνιες

Προσαρμόστε το διαφημιστικό υλικό σας, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων, του κυρίως κείμενου και των call to action, για να διασφαλίσετε ότι είναι πολιτισμικά κατάλληλο και πειστικό για την αγορά-στόχο.

Σενάρια για Ήχο και Βίντεο

Τροποποιήστε κείμενα από σενάρια ήχου και βίντεο, όπως σπικάζ, αφηγήσεις και διαλόγους, για να βεβαιωθείτε ότι είναι πολιτισμικά κατάλληλα και επικοινωνούν αποτελεσματικά το μήνυμά σας.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Κάντε παραγγελία online με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά