Επαγγελματικές ιατρικές μεταφράσεις

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 337.268 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

 • Φύλλα νοσηλείας
 • Ιατρικές προμήθειες
 • Έγγραφα ιατρικής ασφάλισης
 • Έντυπα συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης
 • Εξιτήρια
 • Επιστημονικές δημοσιεύσεις
 • Ιατρικοί φάκελοι
 • Αρχεία νοσοκομείων
 • Κανονισμοί και νομοθεσίες
 • Εκθέσεις κλινικών μελετών
 • Κλινικά πρωτόκολλα
 • Κλινικές μελέτες
 • Ιατρικές εκθέσεις
 • Αναφορές
 • Επιστημονικές έρευνες
 • Αποτελέσματα δοκιμών και αναλύσεων
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 337.268 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Σχετικά με την ιατρική μετάφραση

H Translated προσφέρει μεταφραστικές υπηρεσίες για ιατρικά κείμενα και έγγραφα εδώ και πάνω από 20 χρόνια, μέσω ενός δικτύου 596.575 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο που μεταφράζουν σε περισσότερες από 201 γλώσσες.

Οι ιατρικές μεταφράσεις εμπίπτουν στην κατηγορία των τεχνικών/επιστημονικών μεταφράσεων. Πρόκειται για σημαντικό κλάδο στη μετάφραση με μεγάλες απαιτήσεις, καθώς ο μεταφραστής θα πρέπει να κατέχει συγκεκριμένες δεξιότητες και κατάρτιση, προκειμένου να προσεγγίσει σωστά την ειδική ορολογία και να προσφέρει υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας στους πελάτες. Το δίκτυο των μεταφραστών μας μάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για πολλαπλά ιατρικά πεδία, και συγκεκριμένα, για όλες τις ειδικότητες της ιατρικής και της χειρουργικής, της κλινικής διαγνωστικής, της ιατρικής στατιστικής, της κτηνιατρικής και της ιατρικής βιομηχανίας.

Η αποδεδειγμένη εμπειρία μας στην ιατρική μετάφραση και η τήρηση των υψηλότερων πιθανών πρότυπων ποιότητας είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους μεγάλοι πελάτες στον συγκεκριμένο τομέα επιλέγουν την Translated για τα μεταφραστικά τους έργα. Για τις μεταφράσεις ιατρικών κειμένων, η Translated χρησιμοποιεί φυσικούς ομιλητές της γλώσσας, οι οποίοι είναι ιατροί με επίσημους τίτλους και πιστοποιήσεις στο επάγγελμά τους. Η επαγγελματική μετάφραση ιατρικών εγγράφων δεν μπορεί να ανατεθεί σε όσους απλώς γνωρίζουν δύο ή περισσότερες γλώσσες, διότι απαιτεί επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα της ιατρικής.

Η Translated προσφέρει ιατρικές μεταφράσεις από εξειδικευμένους μεταφραστές, σε όλους τους τομείς της ιατρικής: εγχειρίδια, επιστημονικές εργασίες, κλινικές εκθέσεις, αλλά και ενημερωτικό υλικό για συνέδρια. Τα μεταφρασμένα έγγραφα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δημοσίευση ή για εσωτερική χρήση ή για ενημερωτικούς σκοπούς. Εκτός από τις ιατρικές μεταφράσεις, προσφέρουμε επίσης και μεταφράσεις από ορκωτούς μεταφραστές, σε περιπτώσεις όπου το έγγραφο πρέπει να έχει νομική ισχύ. Κατά τη διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας μας, έχουμε τελειοποιήσει μια παραγωγική διαδικασία που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε μεγάλο φόρτο εργασίας (η ανάθεση σε πολλούς μεταφραστές παράλληλα είναι ένας από αυτούς τους τρόπους διαχείρισης) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η διαδικασία διαχείρισης μεταφραστικών έργων της Translated είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 17100:2015.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά