Μετάφραση ιστότοπων

  • Προσωπικοί ιστότοποι
  • Ιστότοποι κοινοποίησης φωτογραφιών
  • Ιστότοποι συγγραφέων / συντακτών
  • Ιστότοποι δημιουργίας κοινότητας
  • Ιστότοποι για φορητές συσκευές
  • Ιστολόγια (μπλογκ)
  • Ενημερωτικοί ιστότοποι
  • Ηλεκτρονικά φυλλάδια επιχειρήσεων
  • Ιστότοποι με καταλόγους
  • Ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου

Γιατί να επιλέξω την Translated;

H Translated έχει προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης ιστότοπων σε περισσότερες από 203 γλώσσες για πάνω από 20 χρόνια μέσω ενός δικτύου 620.066 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου.

Για να διασφαλίσουμε τη χρήση της κατάλληλης ορολογίας, επιλέγουμε τους μεταφραστές ανάλογα με τον ιστότοπό σας, ανεξάρτητα από το αν αφορά τα καλλυντικά, τη μηχανική ή το δίκαιο. Επιπλέον, οι μεταφραστές μας ζουν στη χώρα-στόχο του ιστότοπου, κι επομένως κατανοούν σε βάθος το εκάστοτε πολιτισμικό πλαίσιο και μπορούν να προσαρμόσουν τέλεια τα τμήματα εκείνα του ιστότοπού σας που χρειάζονται τοπική προσαρμογή.

Δημιουργούμε μια μεταφραστική μνήμη για κάθε έργο, έτσι ώστε, όταν ενημερώνετε τον ιστότοπό σας, να πληρώνετε μόνο για τα νέα τμήματα που μεταφράζονται.

Πώς λειτουργεί

Προσφέρουμε αρκετούς διαφορετικούς τρόπους για την εκπόνηση της μετάφρασης του ιστότοπού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

1. Απευθείας μετάφραση των αρχείων πηγαίου κώδικα

Μπορούμε να μεταφράσουμε απευθείας στον πηγαίο κώδικα του ιστότοπού σας (HTML, PHP, XML, ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα), χωρίς να αλλοιώσουμε τις ετικέτες σας (tags), χάρη στη χρήση του ιδιόκτητου λογισμικού μετάφρασής μας. Αυτή η λύση είναι ιδανική για γρήγορα αποτελέσματα, διότι έτσι παραλείπεται η μη αυτόματη ενσωμάτωση των κειμένων στα αρχεία πηγαίου κώδικα, που σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαζόταν, μετά την παράδοση της μετάφρασης.

2. Μετάφραση περιεχομένου ιστότοπου από αρχεία κειμένου

Μπορούμε να μεταφράσουμε το περιεχόμενο ενός ιστότοπου σε οποιαδήποτε μορφή επεξεργάσιμου κειμένου (όπως είναι το Word ή το Excel). Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να κάνουμε τοπική προσαρμογή και σε όλα τα πολυμέσα του ιστότοπού σας (εικόνες, γραφικά, αρχεία pdf με δυνατότητα λήψης κ.λπ.).

3. Μετάφραση εντός CMS

Εάν διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας μέσω κάποιου συστήματος CMS (WordPress, Joomla!, Prestashop, κ.λπ.), μπορούμε να εισαγάγουμε τις μεταφράσεις και εκεί, είτε μέσω API, είτε απευθείας στον ιστότοπο, εφόσον μας παράσχετε πρόσβαση. Μόλις εισαγάγετε τη μετάφρασή σας στον ιστότοπο, είτε κατά το δοκιμαστικό στάδιο είτε κατά το στάδιο ανάπτυξής του, κατόπιν αιτήματος, εμείς μπορούμε να κάνουμε και έναν τελικό έλεγχο του περιεχομένου, έτσι ώστε να αξιολογήσουμε αν υπάρχει ανάγκη προσαρμογής του περιεχομένου όσον αφορά τη διάταξή του, χωρίς χρέωση.

Γιατί να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας;

Η μετάφραση ενός ιστότοπου σας επιτρέπει να προσεγγίσετε χιλιάδες νέους επισκέπτες και πιθανούς πελάτες, μέσω του διαδικτύου. Η προσφορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε ένα διεθνές κοινό αυξάνει τη δημοσιότητά τους και ξεκλειδώνει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης για την επιχείρησή σας. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να ολοκληρώσουν μια αγορά όταν μπορούν να βρουν πληροφορίες στη δική τους γλώσσα. Μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλή εμπειρία διαδικτυακής περιήγησης για τους ξένους επισκέπτες σας, και να αποκτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον κλάδο σας, με περιορισμένο κόστος. Οι μεταφραστές μας, οι οποίοι είναι και φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου, θα προσαρμόσουν το περιεχόμενο του ιστότοπού σας στο πολιτισμικό πλαίσιο και στο κοινό που απευθύνεστε, ενώ παράλληλα θα διατηρήσουν την ταυτότητα της επωνυμίας σας, όσο εσείς επεκτείνεστε σε νέες αγορές.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 344.508 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες μας

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 διαφορετικές πηγές δεδομένων, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας