Μεταφράσεις μάρκετινγκ και επικοινωνίας

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 344.508 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

 • Banner
 • Εμπορικά φυλλάδια
 • Καμπάνιες Adwords
 • Διαφημιστικές εκστρατείες
 • Κατάλογοι
 • Δελτία τύπου
 • Φυλλάδια
 • Εταιρικά βίντεο
 • Έρευνες μάρκετινγκ
 • Διαφημιστικά φυλλάδια
 • Newsletter
 • Διαφημίσεις
 • Επίσημες εκθέσεις
 • Κριτικές
 • Ιστότοποι
 • Αναρτήσεις ιστολογίου
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε μια δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένος/η.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 344.508 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Σχετικά με τη μετάφραση διαφημιστικού περιεχομένου

H Translated προσφέρει μεταφραστικές υπηρεσίες για κείμενα διαφημιστικού περιεχόμενου και έγγραφα εδώ και πάνω από 20 χρόνια μέσω ενός δικτύου 620.066 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο που μεταφράζουν σε περισσότερες από 203 γλώσσες.

Η παγκόσμια αγορά δημιουργεί νέες προκλήσεις: με τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει στον κλάδο, πρέπει να κάνετε σωστή προώθηση και διαφήμιση, προκειμένου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας να έχουν απήχηση στο διεθνές κοινό. Κάθε ξένη αγορά έχει διαφορετικά οικονομικά και κοινωνικο-πολιτιστικά χαρακτηριστικά και είναι πραγματικά σημαντικό να μεταδώσετε το διαφημιστικό σας μήνυμα με τον κατάλληλο τρόπο.

Ο μεταφραστής πρέπει να λάβει υπόψη το ύφος ενός εγγράφου και να το μεταφράσει εστιάζοντας στην ποιότητα και στην προσαρμογή του στην αγορά-στόχο. Η μετάφραση πρέπει να είναι γραμμένη έτσι ώστε να τραβά την προσοχή του αναγνώστη και να έχει μεγάλο αντίκτυπο: Πρέπει να πείσει το κοινό-στόχο. Ως εκ τούτου, τα κείμενα πρέπει να προσαρμόζονται ειδικά στο πολιτισμικό πλαίσιο της συγκεκριμένης περιοχής, εξασφαλίζοντας ότι η μετάφραση θα είναι ακριβής, ελκυστική και κατανοητή στη χώρα-στόχο: Πρόκειται για μια πραγματική διαδικασία τοπικής προσαρμογής. Η ποιότητα της τελικής μετάφρασης διασφαλίζεται με την επιμέλεια. Με λίγα λόγια, το μεταφρασμένο έγγραφο διορθώνεται από έμπειρους μεταφραστές οι οποίοι είναι κάτοικοι της χώρας στην οποία θα δημοσιευτεί.

Οι μεταφραστές μας έχουν πρόσβαση σε μεταφραστικές μνήμες και εξειδικευμένα γλωσσάρια για το συγκεκριμένο κλάδο, διασφαλίζοντας την ορθή χρήση της ορολογίας. Όλες οι μεταφράσεις μας παραμένουν εμπιστευτικές: Η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικές για εμάς.

Μπορούμε να μεταφράσουμε σε περισσότερους από 1.600 συνδυασμούς γλωσσών σε σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή, διατηρώντας την αρχική μορφή στην τελική μετάφραση. Εγγυόμαστε ότι η διάταξη και η κατεύθυνση του κειμένου σε λειτουργία RTL (από δεξιά προς τα αριστερά σε μη δυτικές γλώσσες) θα παραμείνουν αναλλοίωτες.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά