Τεχνικές και επιστημονικές μεταφράσεις

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 341.435 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

 • Διπλώματα ευρεσιτεχνίας
 • Κατάλογοι
 • Τεχνικές προδιαγραφές
 • Εγχειρίδια χρήσης προϊόντων
 • Ηλεκτρονικά εγχειρίδια
 • Εγχειρίδια λειτουργίας
 • Λευκοί βίβλοι
 • Εγχειρίδια επαγγελματικής κατάρτισης
 • Εγχειρίδια ασφαλείας
 • Εγχειρίδια χρήστη
 • Τεχνικές προτάσεις
 • Επιστημονικές εκθέσεις
 • Δελτία προϊόντος
 • Δελτία τεχνικών στοιχείων
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε μια δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένος/η.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 341.435 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Σχετικά με την τεχνική μετάφραση

H Translated προσφέρει μεταφραστικές υπηρεσίες σε τεχνικά κείμενα και έγγραφα εδώ και πάνω από 20 χρόνια μέσω ενός δικτύου 609.018 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο που μεταφράζουν σε περισσότερες από 202 γλώσσες.

Μεταφράζουμε σε πάνω από 1.600 γλωσσικούς συνδυασμούς χάρη στις συνεργασίες που έχουμε συνάψει με μεταφραστές υψηλού βαθμού εξειδίκευσης σε πολλούς τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Για τη διασφάλιση μεταφράσεων υψηλής ποιότητας, η διαδικασία διαχείρισης των μεταφραστικών έργων της Translated είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2015 και ISO 17100: 2015.

Μια μετάφραση μπορεί να εμπίπτει σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, από μηχανολογία και βιομηχανία έως ιατρικούς/επιστημονικούς τομείς και το εμπόριο.

Συνήθως με τον όρο "ειδική τεχνική μετάφραση" αναφερόμαστε σε έγγραφα από επαγγελματίες συντάκτες που πραγματεύονται συγκεκριμένα τεχνολογικά ή επιστημονικά θέματα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε μεταφραστές οι οποίοι, πέρα από την άριστη γνώση της γλώσσας, είναι κάτοχοι πτυχίου ή μεταπτυχιακού διπλώματος σε τεχνικούς ή επιστημονικούς τομείς.

Η μεταφραστική διαδικασία απαιτεί υψηλό βαθμό ακριβείας εκ μέρους του μεταφραστή, χρήση ειδικής ορολογίας και πλήρη κατανόηση του συγκείμενου. Υπό αυτήν την έννοια, ο μεταφραστής γίνεται και ο ίδιος συντάκτης τεχνικών κειμένων προκειμένου να μεταφέρει τις πληροφορίες στη γλώσσα και την αγορά-στόχο εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας.

Πέρα από τη σωστή απόδοση των ειδικών όρων, ο τρόπος με τον οποίο τα κείμενα μεταφέρουν εννοιολογικό φορτίο σε πολιτισμικό επίπεδο διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε μια τεχνική μετάφραση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε μεταφραστές που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας και διαμένουν στη χώρα όπου ομιλείται η γλώσσα ή γνωρίζουν πολύ καλά τον πολιτισμό της χώρας-στόχου.

Μεταφράζουμε σχεδόν κάθε είδους αρχείο σε ηλεκτρονική μορφή, διατηρώντας την αρχική της μορφοποίηση και διάταξη σελίδας. Η Translated είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης για μεταφραστικά έργα υψηλής ποιότητας.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά