Οικονομικές και χρηματοοικονομικές μεταφράσεις

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 337.268 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

 • Προϋπολογισμοί/ισολογισμοί
 • Δηλώσεις εισοδήματος
 • Επιστροφές φόρων
 • Μητρώα τράπεζας
 • Έγγραφα ασφάλισης
 • Τραπεζικές εγγυήσεις
 • Ιδιωτικές και δημόσιες προσφορές
 • Λογιστικές διαδικασίες
 • Διαδικασίες δέουσας επιμέλειας
 • Χρηματοοικονομικά έργα
 • Προοπτικές επενδύσεων
 • Ετήσιες εκθέσεις
 • Εκθέσεις ελεγκτών
 • Καταστάσεις ταμειακών ροών
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε μια δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένος/η.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 337.268 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Σχετικά με την οικονομική και χρηματοοικονομική μετάφραση

Η μετάφραση ενός οικονομικού/χρηματοοικονομικού εγγράφου απαιτεί την κατανόηση του συγκειμένου και τη σωστή και συνεπή μετάφραση εξειδικευμένης ορολογίας. Οι υπηρεσίες της Translated για τη μετάφραση οικονομικών, χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών εγγράφων εγγυώνται υψηλή ποιότητα χάρη στο δίκτυο 596.575 καταρτισμένων μεταφραστών και φυσικών ομιλητών της γλώσσας με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης σε οικονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα.

Η Translated είναι στη διάθεσή σας για οικονομικές ή χρηματοοικονομικές μεταφράσεις. Αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε στην τοπική γλώσσα, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της οικονομικής φρασεολογίας. Τα χρηματοπιστωτικά και φορολογικά συστήματα είναι διαφορετικά σε κάθε χώρα, εξ ου και η σημασία του προσδιορισμού κάθε πτυχής που απαιτεί ειδική προσαρμογή.

Πολλοί από τους μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι σχολών διοίκησης επιχειρήσεων και έχουν εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες του κλάδου, ενώ είναι εξοικειωμένοι με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία της μετάφρασης. Η εμπειρία τους, σε συνδυασμό με τη διαχείριση των διαδικασιών των Διαχειριστών Έργου, μας επιτρέπει να επιλύσουμε εύκολα τυχόν κρίσιμα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν από ένα έργο μετάφρασης, προκειμένου να πληροί τις απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα και τον χρόνο παράδοσης.

Η υπηρεσία οικονομικής και χρηματοοικονομικής μετάφρασης υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση: οι τομείς του μάρκετινγκ, των χρηματοοικονομικών, της λογιστικής και της νομικής λαμβάνονται υπόψη ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να εργάζονται πολλοί μεταφραστές στο ίδιο έργο, διασφαλίζοντας ότι η τελική μετάφραση θα είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Επίσης, επεξεργαζόμαστε συγκεκριμένα έγγραφα: οικονομικές εκθέσεις και οικονομικές καταστάσεις, ισολογισμούς και καταστατικά εταιρειών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι μεταφραστές μας διαχειρίζονται τις εξειδικευμένες οικονομικές ενδείξεις που αφορούν τη μορφοποίηση και την αρίθμηση.

Μπορούμε να μεταφράσουμε σε περισσότερους από 1.600 συνδυασμούς γλωσσών σε σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή, διατηρώντας την αρχική μορφή και τη διάταξη του αρχείου.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά