Πολυγλωσσικές λύσεις με bot συνομιλίας

Υποστηρίξτε τους πελάτες σας σε πολλές γλώσσες.

Καθώς αναπτύσσεστε, υποψήφιοι πελάτες από κάθε γωνιά του κόσμου θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να εξοικειωθούν με τα προϊόντα σας στις δικές τους γλώσσες και διαλέκτους, ειδικά όταν πρόκειται για ζωντανή συνομιλία. Προσφέρουμε ένα απλό αλλά δυναμικό API προσαρμοζόμενης νευρωνικής μηχανικής μετάφρασης που μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης, για να μεταφράσει εύκολα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματά σας.

Τι προσφέρουμε

Για επαγγελματίες


από 4 $/1.000 λέξεις

Μια γρήγορη και οικονομική λύση που σας επιτρέπει να μεταφράσετε στη στιγμή τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματά σας σε 201 γλώσσες. Όλα βασίζονται στο απλό αλλά ισχυρό REST API της ModernMT, το σύστημα προσαρμοζόμενης νευρωνικής μηχανικής μετάφρασης που διαθέτουμε.

Για επιχειρήσεις


από 40 $/1.000 λέξεις

Εκτός από το REST API της ModernMT, παρέχουμε υπηρεσίες επιμέλειας και διόρθωσης των αποτελεσμάτων της μηχανικής μετάφρασης, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα CSAT. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικούς προϋπολογισμούς επιμέλειας σε κάθε γλώσσα.

Για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες


από 80 $/1.000 λέξεις

Εκτός από το REST API της ModernMT, σας παρέχουμε επαγγελματική μετάφραση του σετ δεδομένων στις γλώσσες της επιλογής σας. Έτσι εξασφαλίζετε κορυφαία ποιότητα από την πρώτη κιόλας επαφή με τους χρήστες σας.

Υποστηριζόμενες εφαρμογές ενσωμάτωσης

Σχετικά με τις μεταφράσεις από bot συνομιλίας

Τα bot συνομιλίας και η μηχανική μάθηση αλλάζουν τα δεδομένα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το bot συνομιλίας είναι ένα πρόγραμμα με τεχνολογία AI με το οποίο μπορείτε να "συνομιλήσετε". Πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους "εικονικούς βοηθούς" για στην εξυπηρέτηση πελατών ή την τεχνική υποστήριξη, διότι διευκολύνουν την παροχή απαντήσεων στα ερωτήματα των χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, χάρη στη μηχανική μάθηση.

Τα bot συνομιλίας συνήθως ενσωματώνονται σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως τα WeChat, Facebook Messenger, WhatsApp κ.λπ. και μάλλον θα είναι το προτιμώμενο κανάλι συνομιλίας στις εμπορικές συναλλαγές, είτε πρόκειται για παραγγελία σούσι, κράτηση πτήσεων είτε για αγορά εισιτηρίων για συναυλία.

Η τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (NLP) που απαιτείται για τη δημιουργία bot συνομιλίας γίνεται όλο και πιο προσιτή και τα προγράμματα αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις βασικές αιτίες που υποκινούν τις αγορές των πελατών σας και την ικανοποίησή τους (ή μη) από τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από τις συνομιλίες τους.

Μια πραγματική ψηφιακή επανάσταση συμβαίνει στον κόσμο της επικοινωνίας και τα πολύγλωσσα bot συνομιλίας είναι μέρος αυτής.

Η αγορά bot συνομιλίας αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς

"Μέχρι το 2020, οι πελάτες θα διαχειρίζονται το 85% της σχέσης τους με την επιχείρηση χωρίς να επικοινωνούν με άνθρωπο" - εκτίμηση της Gartner

Υπάρχουν τρεις τύποι bot συνομιλίας: αυτά που βασίζονται σε κανόνες, αυτά που βασίζονται στην τεχνολογία ML (μηχανικής μάθησης) και αυτά που βασίζονται και στα δύο. Τα πρώτα είναι πιο περιορισμένα και δεν μπορούν να εξελιχθούν, σε αντίθεση με τα bot συνομιλίας που βασίζονται στην τεχνολογία ML τα οποία είναι πιο έξυπνα και μπορούν να βελτιωθούν, καθώς μαθαίνουν από τις συνομιλίες τους με τους χρήστες.

Η Translated δημιουργεί συνεχώς καινοτόμες λύσεις στη βιομηχανία της μετάφρασης, αξιοποιώντας τη μηχανική μάθηση και το AI στα εργαλεία, τις διαδικασίες και τα προϊόντα που αναπτύσσουμε, για να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες μεταφραστές μας και τους διαχειριστές έργου να βελτιώσουν την ποιότητα και τους χρόνους παράδοσης των καθημερινών τους εργασιών. Το MateCat και η ModernMT είναι τα τελευταία ιδιόκτητα προϊόντα που λανσάραμε. Το MateCat είναι ένα διαδικτυακό, δωρεάν εργαλείο υποβοήθησης μετάφρασης ανοιχτού κώδικα, το οποίο παρέχει στους μεταφραστές επαναστατικές νέες λειτουργίες, όπως μάθηση σε πραγματικό χρόνο από διορθώσεις χρηστών, αυτόματη τοποθέτηση ετικετών και άμεση αξιολόγηση ποιότητας, ενώ η ModernMT είναι μια μηχανή μηχανικής μετάφρασης τελευταίας γενιάς που μπορεί να μεταφράσει αυτόματα κείμενα, επιλέγοντας την πιο κατάλληλη μετάφραση για κάθε λέξη σύμφωνα με το συγκείμενο.

Κάνουμε τα bot συνομιλίας σας πολύγλωσσα

"Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επικοινωνίας με τους πελάτες, ειδικά όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση πελατών." - Περιοδικό CRM

Τον Ιούνιο του 2016, μόνο το 26% των χρηστών στο διαδίκτυο χρησιμοποίησε την αγγλική ως γλώσσα περιήγησης ή ανταλλαγής μηνυμάτων. Ωστόσο, τα bot που υπάρχουν σήμερα στην αγορά δημιουργούνται και σχεδιάζονται αποκλειστικά στα Αγγλικά. Η αναβάθμιση του bot σας σε πολλές γλώσσες και για διαφορετικούς χρήστες δίνει στην επιχείρησή σας μια μεγάλη ευκαιρία να επεκταθεί σε μη αγγλόφωνες αγορές, αλλά απαιτεί την ίδια πολιτιστική συνείδηση που χρειάζεται κατά τον σχεδιασμό και τη μετάφραση του ιστότοπού σας, για να ικανοποιεί τις συμβάσεις του κοινού-στόχου. H Translated προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης εδώ και 20 χρόνια μέσω ενός δικτύου 596.575 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, από επαγγελματικές μεταφράσεις έως και παραγωγή προτάσεων σε περισσότερες από 201 γλώσσες.

Δοκιμάζουμε και τελειοποιούμε τα bot συνομιλίας σας

Μία πρόκληση κατά τη δοκιμή πολύγλωσσων bot είναι ότι κάθε γλώσσα προορίζεται για χρήστες από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξεταστούν πτυχές όπως η κατεύθυνση κειμένου, οι μονάδες μέτρησης και το νόμισμα και οι προτάσεις του bot συνομιλίας πρέπει να προσαρμόζονται στο πολιτιστικό πλαίσιο της συγκεκριμένης περιοχής, εξασφαλίζοντας ότι η μετάφραση θα είναι ακριβής και κατανοητή στη χώρα-στόχο: Πρόκειται για μια πραγματική διαδικασία τοπικής προσαρμογής.

Μπορούμε να δοκιμάσουμε το μεταφρασμένο bot σας, φροντίζοντας για τη ρύθμιση του περιβάλλοντος δοκιμών, τον σχεδιασμό της υπόθεσης δοκιμής, την εκτέλεση της δοκιμής και την τελειοποίηση των μεταφράσεων.

Ανακαλύψτε τα τεχνολογικά μας εργαλεία

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 πηγές περιεχομένου, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών