Ποιοτικές, ευέλικτες και οικονομικές υπηρεσίες φωνής με AI

Η Translated συγκεντρώνει κορυφαίους ηθοποιούς και γλωσσολόγους, καθώς και εκφραστικές φωνές AI, ώστε να δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες να αναλαμβάνουν πρωτοποριακά έργα που επικοινωνούν αποτελεσματικά με πολύγλωσσο κοινό.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιστορίες επιτυχίας

Ένα μοντέλο φωνής ειδικά για τις ανάγκες μας

Προσλάβαμε κορυφαίους ηθοποιούς φωνής για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό φωνητικό προφίλ για τη Loquis, με σκοπό την παραγωγή 100.000 λεπτών περιεχομένου.

Μιλάμε τη γλώσσα του πελάτη – κυριολεκτικά

Μεταφράσαμε τα βίντεο για την εγγραφή πελατών της Cricut (25 βίντεο, 100+ λεπτά) σε πέντε γλώσσες, σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Πολύγλωσσο
βίντεο μάρκετινγκ

Βοηθήσαμε την Asana να πραγματοποιήσει μια καμπάνια για την ενίσχυση του εταιρικού της προφίλ με 12 βίντεο, μεταγλωττίζοντας το περιεχόμενο σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

Εκφραστικές φωνές AI από εξαιρετικούς ηθοποιούς

Οι υπηρεσίες φωνής της Translated δημιουργούνται με βάση το ταλέντο εξαιρετικών ηθοποιών, των οποίων οι φωνές ηχογραφούνται στο στούντιό μας και προσαρμόζονται με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης που έχουμε δημιουργήσει. Συνδυάζουμε την ευρεία τεχνογνωσία μας στη διαδικασία παραγωγής ήχου και φωνής με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και ειδικευόμαστε στη δημιουργία "ανθρώπινων" φωνών με μεγάλη απήχηση στο κοινό-στόχο.

Διαθέσιμες σε 68 γλώσσες και πάνω από 40 πεδία

Το ευρύ δίκτυό μας από μεταφραστές οπτικοακουστικών μέσων καλύπτει 68 γλώσσες σε περισσότερα από 40 πεδία, όπως μάθηση με ψηφιακά μέσα, οικονομικά, ιατρική και τουρισμό. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι θα προσφέρουμε τη σωστή φωνή, ειδικά για τις ανάγκες κάθε έργου.

Οι υπηρεσίες μας

Ηχογράφηση φωνής και μεταγλώττιση

Διαθέτουμε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις κορυφαίας ποιότητας για την παραγωγή πρωτότυπου ή μεταγλωττισμένου σπικάζ με φωνές ανθρώπων ή AI

Επιλογή
ηθοποιών

Επιλογή των πιο ταλαντούχων επαγγελματιών για κάθε ρόλο, από την παγκόσμια βάση μας με επαγγελματίες ηθοποιούς φωνής

API για αυτόματη παραγωγή φωνής σε μεγάλη κλίμακα

Μια πανίσχυρη σειρά από API είναι στη διάθεσή σας για την αυτόματη παραγωγή ομιλίας σε κάθε γλώσσα

Μίξη ήχου και μεταπαραγωγή

Μια εξειδικευμένη ομάδα ηχοληπτών διασφαλίζει ότι ο ήχος που ηχογραφούμε για κάθε πλατφόρμα και εφαρμογή είναι πάντα αψεγάδιαστος

Δημιουργία εξατομικευμένης φωνής ΑΙ

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, πολύγλωσση υπηρεσία, για να δημιουργήσετε τις φωνές AI που χρειάζεστε, από την παροχή συμβουλών για τη δημιουργική διαδικασία, μέχρι την επιλογή συνόλων δεδομένων και την εκπαίδευση μοντέλων AI

Συγχρονισμός ήχου

Η επεξεργασία του ήχου γίνεται από φυσικούς ομιλητές για να διασφαλιστεί ότι το σπικάζ ταιριάζει με αυτό που συμβαίνει στην οθόνη, σε κάθε γλώσσα

Ένας παγκόσμιος συνεργάτης με όλες τις λύσεις που χρειάζεστε

Υπηρεσίες φωνής
με δυνατότητες κλιμάκωσης

Στο δίκτυό μας θα βρείτε 300.000 εγκεκριμένους γλωσσολόγους και ηθοποιούς φωνής, φυσικούς ομιλητές της κάθε γλώσσας. Βασιζόμαστε στο AI για να αναθέτουμε κάθε έργο στον καταλληλότερο επαγγελματία. Διαχειριζόμαστε εκατοντάδες λεπτά περιεχομένου σε εβδομάδες και ολοκληρώνουμε μικρότερα έργα σε διάστημα ημερών, και όλα αυτά σε 68 γλώσσες.

Μεταγλώττιση υψηλής ποιότητας
σε χρόνο ρεκόρ

Το υπερσύγχρονο σύστημα νευρωνικής σύνθεσης παράγει ομιλία με φυσικό ύφος, ρυθμό και τόνο. Ενσωματώνουμε την κορυφαία στον κόσμο μεταφραστική μηχανή μας στο λογισμικό μεταγλώττισής μας, για να αυξήσουμε την ποιότητα, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο παράδοσης κατά δύο τρίτα.

Οικονομικά αποδοτικά έργα
με εξαιρετική απόδοση επένδυσης

Δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να επεκτείνουν εύκολα τα έργα μεταγλώττισής τους, μειώνοντας το κόστος της ηχοληψίας. Με τις εκφραστικές φωνές που παράγονται από το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μας, η παραγωγή του σπικάζ γίνεται στο 1/3 του τυπικού κόστους, ενώ μεταφράζουμε το περιεχόμενο σε 3 γλώσσες, με κόστος που θα αρκούσε για μία.

Κοινωνικός αντίκτυπος
για τις φωνές AI μας

Η φωνή είναι το εργαλείο μας για να εκφράσουμε τη γλώσσα, το πιο ανθρώπινο μέσω έκφρασης που διαθέτουμε. Μέσω αυτής, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και μεταδίδουμε τον πολιτισμό μας. Για αυτόν τον λόγο, ξεκινήσαμε το έργο μας Voice for Purpose, με στόχο την παροχή φυσικής φωνής, σε άτομα με φωνητικές βλάβες. Αυτό το έργο έχει λάβει υποστήριξη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό.

Παρέχουμε λύσεις μεταγλώττισης για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Γεια σας, είμαι ο Nicola.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Nicola - Προϊστάμενος Τμήματος Οπτικοακουστικών ΜέσωνΕπικοινωνήστε μαζί μας