Εξασφάλιση της πλήρους συνέχισης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της νόσου COVID-19

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε τη νόσο COVID-19 ως παγκόσμια πανδημία. Η Ιταλία έχει έναν τεράστιο αριθμό κρουσμάτων της νόσου COVID-19 (κορωναϊός). Τα κεντρικά γραφεία της Translated βρίσκονται στη Ρώμη αλλά η κατάσταση είναι πιο σοβαρή στη Βόρεια Ιταλία. Σε όλη την επικράτεια, η κυβέρνησή μας, όπως και πολλές άλλες ανά τον κόσμο, επέβαλε περιορισμούς στις καθημερινές δραστηριότητες, οι οποίοι επηρεάζουν τις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις που δε θεωρούνταν αναγκαίες αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά τη λειτουργία τους.

Οι υπηρεσίες μετάφρασης θεωρούνται αναγκαίες και περιλαμβάνονται στον κατάλογο επιτρεπόμενων δραστηριοτήτων. Επομένως, η Translated θα παραμείνει ανοιχτή και πλήρως λειτουργική, για όσο διαρκέσει η επιβολή των περιοριστικών μέτρων ασφαλείας. Πιστεύουμε ότι η γλώσσα είναι βασικός παράγοντας για την καταπολέμηση αυτής της κρίσης, διότι, τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι χρειάζονται αξιόπιστες και καθησυχαστικές πληροφορίες, αλλά και αποτελεσματική επικοινωνία.

Εργασία εξ αποστάσεως

Ο Γενικός Διευθυντής της Translated, Marco Trombetti, δηλώνει ότι "δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε την υγεία των εργαζομένων την κορυφαία προτεραιότητά μας και ότι θα διασφαλίσουμε την πλήρη συνέχιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, έτσι ώστε κάθε υπάλληλος να διατηρήσει τη θέση εργασίας του καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας (αλλά και μετά από αυτήν)". Έχουμε καταρτίσει εκτεταμένα σχέδια για να συνεχίσουμε να παρέχουμε μεταφραστικές υπηρεσίες για όσο συνεχίζει η εξάπλωση του κοροναϊού, επιτρέποντας στην ομάδα της Translated να παρέχει πλήρως λειτουργικές υπηρεσίες.

Η συνεργασία μας με τα πιο λαμπρά ταλέντα από όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια μάς έχει βοηθήσει να κατανοήσουμε πολύ καλά τις βασικές αρχές της εργασίας εξ αποστάσεως. Έτσι, η ομάδα διαχείρισης της εταιρείας μας κατέβαλε τάχιστα κάθε δυνατή προσπάθεια, για να παράσχει στους υπαλλήλους μας τις απαραίτητες εκείνες διαδικασίες και τεχνολογίες, ώστε να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να εργάζονται με άνεση από το σπίτι τους.

Έχουμε βελτιστοποιήσει την εργασία από το σπίτι: Όλοι οι υπάλληλοί μας είναι εξοπλισμένοι με διπλές οθόνες, γρήγορα VPN και υπηρεσίες VOIP, ώστε να συνδέονται με τους πελάτες. Αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να κάνουμε την δουλειά μας με ασφάλεια από τα σπίτια μας με τη μέγιστη προσοχή και λαμβάνοντας όλες τις πιθανές προφυλάξεις, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Η ευθύνη μας κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού

Όσο η κρίση αυτή συνεχίζεται, πολλοί από τους πελάτες μας βιώνουν την ανάγκη για επικοινωνία περισσότερο από ποτέ. Κάποιοι ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν προκαταβολικά. Οι μεταφραστές μας υφίστανται δύσκολες συνθήκες. Μερικοί δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στον όγκο εργασίας ενώ άλλοι δεν λαμβάνουν καθόλου εργασία από τους υπόλοιπους πελάτες τους.

Στην Translated, εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο για να σας προσφέρουμε μεταφράσεις που εκπονούνται από ανθρώπους. Αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να συνεχίσουμε να λειτουργούμε και, ως αποτέλεσμα, μπορούμε να εγγυηθούμε άψογη συνεργασία μεταξύ των πελατών και των μεταφραστών μας και έγκαιρες πληρωμές, ενώ παράλληλα εκπληρώνουμε τις προοπτικές εισοδήματός των μεταφραστών μας.

Για να βοηθήσουμε την κοινότητά μας ακόμη περισσότερο, προσφέρουμε το καλύτερο λογισμικό προσαρμοζόμενης μηχανικής μετάφρασης, το ModernMT. Θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέχρι τις 30 Μαΐου. Δεν θα περιορίσουμε τη χρήση του, εκτός από περιπτώσεις που αφορούν τις δυνατότητες των συστημάτων μας (τα οποία αποτελούνται από εκατοντάδες GPU).

Η έξαρση του κοροναϊού είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο και μια δύσκολη στιγμή για την Translated, αλλά και όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Τα περιοριστικά μέτρα ασφάλειας αναδιαμορφώνουν τον τρόπο που δουλεύουμε και, δυστυχώς, θα περάσουν εβδομάδες μέχρι να γίνουν κατανοητές οι επιπτώσεις τους. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουμε κάθε συμβάν με ελάχιστο αντίκτυπο στην ικανότητά μας να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες.
Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις μέχρι να παρέλθει η πανδημία. Ευχόμαστε το καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ελπίζουμε να είστε ασφαλείς και υγιείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας,

και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επικοινωνία