Traduceri de website-uri

  • Website-uri personale
  • Website-uri de partajare a fotografiilor
  • Website-uri ale scriitorilor/autorilor
  • Website-uri de construire a comunităților
  • Website-uri pentru dispozitive mobile
  • Bloguri
  • Website-uri informative
  • Broșuri ale afacerilor online
  • Website-uri directoare
  • Website-uri de comerț electronic

De ce Translated?

Translated oferă servicii de traducere a website-urilor în mai mult de 203 de limbi de peste 20 de ani printr-o rețea de 620.066 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume.

Pentru a asigura utilizarea terminologiei adecvate, traducătorii sunt selectați în funcție de website-ul tău, indiferent dacă acesta are ca subiect produsele cosmetice, domeniul mecanic sau juridic. În plus, aceștia locuiesc în țara pentru care este tradus website-ul: în acest fel, ei au o sensibilitate unică la contextul cultural local și pot adapta perfect părțile website-ului tău care necesită localizare veritabilă.

Creăm o memorie de traducere pentru fiecare proiect, astfel încât, atunci când îți actualizezi website-ul, plătești numai pentru părțile noi ale acestuia.

Cum funcționează

Serviciile noastre de traducere a website-urilor implică mai multe modalități de a realiza procesul de traducere, în funcție de nevoile și dorințele tale.

1. Traducerea fișierelor originale

Putem traduce direct în codul sursă al website-ului tău (HTML, PHP, XML sau orice alt format), respectând integritatea etichetelor, datorită folosirii software-ului nostru de traducere brevetat. Această soluție este ideală pentru un proces rapid, întrucât nu necesită integrarea manuală a textelor în fișierele sursă după ce traducerea este livrată.

2. Traducerea conținutului în format text

Putem traduce conținutul website-ului în orice format text editabil (precum Word sau Excel). La cerere, putem localiza, de asemenea, întregul conținut multimedia al website-ului tău (imagini, grafică, pdf-uri descărcabile etc.) în timpul procesului de traducere.

3. Traducere în cadrul unui CMS

Dacă website-ul tău este gestionat prin intermediul unui CMS (WordPress, Joomla!, Prestashop etc.), putem insera traducerile direct în CMS, prin API sau direct în sistem, dacă ne oferi acces. După ce ai inserat traducerea în site-ul tău de testare sau în producție, putem verifica conținutul în contextul său final, la cerere și gratuit, pentru a evalua necesitatea de a adapta conținutul la aspect.

De ce să îți traduci website-ul?

Traducerea unui website îți permite să te adresezi unor mii de vizitatori noi și potențiali clienți online. Oferirea produselor sau serviciilor tale unui public internațional aduce o expunere și un potențial important de dezvoltare pentru afacerea ta. Numeroase studii au constatat faptul că e mult mai probabil ca o achiziție să fie finalizată de consumatori, dacă aceștia pot găsi informații în propria limbă. Poți asigura o experiență de navigare bună pentru vizitatorii tăi străini și câștiga cotă de piață în industria ta cu costuri limitate. Traducătorii noștri vorbitori nativi vor adapta conținutul website-ului tău la cultura și publicul țintă, menținând identitatea de brand în timp ce te extinzi pe noi piețe.

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 344.508 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Ia legătura cu noi