Traduceri tehnice și științifice

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 344.508 de clienți din toate industriile.

 • Brevete
 • Cataloage
 • Specificații tehnice
 • Manuale de utilizare a produselor
 • Manuale în format electronic
 • Manuale de operare
 • Documentație tehnică
 • Manuale de formare profesională
 • Manuale cu proceduri de siguranță
 • Manuale de utilizare
 • Propuneri tehnice
 • Rapoarte științifice
 • Fișe de produs
 • Fișe tehnice
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Ai o nevoie mai complexă?

Te vom ajuta să obții o estimare de preț pentru documente complexe, PDF-uri, website-uri, software și multe altele.

Barbara - Manager de clienți senior

De ce noi?

Calitate garantată

Sprijinim cei mai buni traducători din lume cu procese de asigurare a calității avansate. Și asta nu e totul: oferim o revizuire completă a traducerii gratuit dacă se întâmplă să fii nemulțumit.

Citește condițiile noastre

Livrare la timp

Oferim cele mai bune niveluri de performanță din industrie, cu un flux de lucru optimizat care garantează faptul că peste 95% dintre livrări sunt făcute la timp. În plus, în cazul puțin probabil în care ratăm un termen-limită, vom rambursa traducerea până la costul său integral.

Citește condițiile noastre

Plata după livrare

Avem cu adevărat încredere în clienții noștri, motiv pentru care am creat modelul „Plata după livrare”. Cu „Plata după livrare”, poți plăti în termen de cinci zile de la livrarea traducerii prin transfer bancar, card bancar sau PayPal.

Citește condițiile noastre

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 344.508 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Despre traducerile tehnice

Translated oferă servicii de traducere pentru texte și documente tehnice de mai mult de 20 de ani printr-o rețea de 620.066 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi din întreaga lume, care traduc în mai mult de 203 de limbi.

Traducem în peste 1.600 de combinații de limbi mulțumită colaborărilor noastre cu traducători care au un grad ridicat de specializare în multe domenii ale științei și tehnologiei.

Pentru a asigura traduceri de înaltă calitate, procesul de gestionare a traducerilor utilizat de compania Translated este certificat conform standardelor ISO 9001:2015 și ISO 17100:2015.

O traducere poate avea o gamă largă de specializări, de la inginerie la domeniul industrial, de la domeniile medicale/științifice până la cele comerciale.

De obicei, o traducere tehnică de specialitate se referă la documente scrise de editori profesioniști, care se ocupă de anumite subiecte tehnologice sau științifice. Acesta este motivul pentru care în aceste cazuri folosim traducători care, pe lângă faptul că sunt lingviști experți, au o diplomă de licență sau master în materii tehnice sau științifice.

Procesul de traducere necesită ca traducătorul să aibă un grad ridicat de precizie, să utilizeze terminologie specializată și să înțeleagă contextul în întregime; în acest sens, traducătorul devine un adevărat editor tehnic pentru a transmite informațiile în timp util pieței țintă, în limba țintă.

Pe lângă traducerea corectă a terminologiei de specialitate, modul în care textele redau și comunică aspectele culturale este foarte important într-o traducere tehnică. Acesta este motivul pentru care folosim traducători vorbitori nativi, care trăiesc în țara țintă sau cunosc toate detaliile legate de cultura acesteia.

Traducem practic orice format electronic, menținând atât formatul, cât și aspectul original. Translated este partenerul tău ideal pentru proiecte de traducere de înaltă calitate.

Obține imediat o estimare de preț

Modul simplu de a-ți traduce rapid documentele.

Cumpără online cu doar câteva clicuri.

Estimare de preț imediată