Traducerea anunțurilor de pe Amazon

De ce să îți localizezi anunțurile cu Translated

Conform unui sondaj realizat de Common Sense Advisory, companiile care își traduc informațiile pentru a comunica și a intra în legătură cu consumatorii internaționali prezintă o probabilitate de 2,67 ori mai mare de a înregistra o creștere a veniturilor.

De ce se înregistrează o creștere? E simplu.

  • Consumatorii doresc să achiziționeze articole în limba lor maternă: 72,4% dintre participanții la sondaj spun că este mai probabil să cumpere un produs dacă informațiile sunt disponibile în propria limbă.
  • Cel mai surprinzător este faptul că 56,2% dintre consumatorii care fac cumpărături pe internet susțin că abilitatea de a citi informațiile în propria limbă este mai importantă pentru ei decât prețul produsului.

Amazon este una dintre cele mai mari piețe din lume. Piața Amazon valorează peste 130 de miliarde USD la nivel global. Această cifră uluitoare este posibilă atât datorită comercianților cu amănuntul noi, cât și datorită celor cu experiență, care folosesc această piață pentru a vinde nu numai clienților locali, ci și clienților din întreaga lume. Dacă ești un vânzător care dorește să profite de piața Amazon pentru a crește vânzările, ai ocazia să îți extinzi afacerea pe plan internațional, iar compania Translated este acum disponibilă pe Amazon Marketplace ca furnizor de servicii de traducere.

Experiența noastră de traducere include o gamă vastă de limbi, ceea ce înseamnă că te putem ajuta cu nevoile tale de traducere pe piața Amazon, indiferent de regiunea-țintă aleasă. Traducătorii noștri au abilitățile de a traduce orice fel de conținut legat de produse, inclusiv descrieri ale produselor, recenzii ale utilizatorilor și multe altele. Traducerile noastre sunt realizate de profesioniști vorbitori nativi cu o vastă experiență în servicii de localizare, care se asigură că nuanțele lingvistice și diferențele culturale nu sunt pierdute prin traducere. Rezultatul? Localizare mai precisă și mai eficientă.

Cum funcționează

În prezent, Amazon îți oferă posibilitatea de a ajunge pe piețele din America de Nord, Europa și Asia. Când vine vorba de asigurarea succesului pe o piață Amazon specifică unei regiuni, trebuie să lucrezi în parteneriat cu un furnizor de servicii de traducere pentru a-ți traduce oferta de produse în limba vorbită în acea regiune. De exemplu, dacă ești un vânzător cu sediul în Germania care dorește să utilizeze piața americană de pe Amazon pentru a viza cumpărătorii din Canada, trebuie să traduci informațiile despre produse în limbile engleză și franceză canadiană. Aruncă o privire la studiul T-Index pentru a identifica cea mai potrivită combinație limbă - piață pentru investiția ta, ținând cont de baza de clienți și de potențialul de vânzări online.


Activitatea noastră are la bază două principii:

1. Optimizarea precisă a cuvintelor-cheie:

gândește-te la toate descrierile pe care le-ai scris pentru marca și produsele tale. Există o mulțime de expresii, cuvinte și terminologie pe care le poți utiliza în diferite limbi: noi folosim instrumente specializate pentru a verifica relevanța cuvintelor-cheie pe piața aleasă de tine, pentru a ne asigura că vei capta atenția celei mai mari părți din traficul disponibil.

2. Creativitate eficientă:

localizăm anunțurile pentru ca mesajul tău comercial original și apelurile la acțiune să fie cât mai convingătoare posibil în limba țintă. Beneficiază de copywriteri profesioniști care lucrează ca duo creativ cu traducătorii noștri, pentru a se asigura că mesajele tale sunt prezentate în cel mai bun mod posibil.

Localizarea precisă a conținutului tău, oferind publicului tău informațiile de care are nevoie adaptate din punct de vedere cultural și păstrarea consecvenței informațiilor despre produsele tale sunt doar câteva dintre avantajele evidente ale colaborării cu o companie care oferă servicii de traducere profesioniste pentru a avea succes pe piața internațională Amazon. Și este cât se poate de simplu: obține o estimare de preț imediată aici sau trimite-ne fișierele care trebuie traduse la info@translated.com.

Traducerea face parte din strategia ta de marketing și este esențială pentru creșterea globală. Ultimul lucru pe care dorești să îl faci este să le lași utilizatorilor interesați de produsele tale o impresie greșită și de aceea companiile de top includ localizarea ca element esențial al strategiei lor de marketing (vezi studiul de caz Airbnb - Translated ). Când sunt realizate corect, aceste traduceri devin o investiție foarte rentabilă în ce privește cumpărătorii la nivel global.

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 335.138 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Ia legătura cu noi