Επετειακό πάρτι της Translated

Πριν από 20 χρόνια είχαμε ένα όνειρο: να ενώσουμε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των γλωσσών.


20 χρόνια Translated

Πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη δημιουργικότητα είναι υποτιμημένη.
Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος έχει αστείρευτη δημιουργικότητα, η οποία, όμως, δεν αξιοποιείται πλήρως.
Πιστεύουμε ότι οι μηχανές έχουν δημιουργηθεί για να εξοικονομείτε χρόνο, έτσι ώστε να μπορείτε να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας, κι όχι για να σας αντικαταστήσουν.
Με τον σωστό τρόπο, οι άνθρωποι και οι μηχανές είναι πιο αποτελεσματικοί μαζί.
Για να γίνει αυτό, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο, οι οποίοι εκπαίδευσαν μηχανές τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσουν τους επαγγελματίες μεταφραστές να εργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα, μετά από 20 χρόνια, συνεχίζουμε να προχωράμε δυναμικά</strong)

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί

Φέτος, η Translated γιορτάζει τα 20 χρόνια της!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά, το πάθος και τη φιλία σας.

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Γι' αυτό και η ομάδα μας αποφάσισε να χωριστεί και να ταξιδέψει ταυτόχρονα σε 18 χώρες παγκοσμίως, για να γιορτάσει με τους πιο στενούς μας συνεργάτες: τους μεταφραστές.
Σε αυτό το πάρτι δεν γιορτάζουμε τη δική μας, αλλά τη δική σας επιτυχία.

Και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή πιστεύουμε ότι οι εξαιρετικές μεταφράσεις παράγονται όταν συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους μεταφραστές, όπου κι αν βρίσκονται, και όταν αναπτύσσουμε μια δυνατή και ουσιαστική σχέση μαζί τους.

Ένα παγκόσμιο πάρτι

Για την 20ή επέτειό μας, επιλέξαμε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα μέλη της ομάδας μας ταξίδεψαν για να συναντήσουν εκατοντάδες μεταφραστές αυτοπροσώπως!

Αυτό ήταν ένα πρωτοφανές γεγονός στον κόσμο της μετάφρασης: 10.000 μεταφραστές από 4 ηπείρους προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Θέλαμε πραγματικά να μοιραστούμε την ευτυχία μας με τους μεταφραστές μας σε 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε την επέτειο της Translated και να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας. Επειδή πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα κάνουν τη διαφορά και θα φέρουν την αλλαγή.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας,

και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επικοινωνία