Εξατομικευμένες λύσεις τοπικής προσαρμογής

Προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε: από την άμεση τεχνική κατάρτιση των μεταφραστών μας, έως API και εξατομικευμένο σχεδιασμό ροής εργασίας. Καλύπτουμε τις ανάγκες 341.435 διαφορετικών πελατών από όλους τους κλάδους.

  • Ροές εργασίας τοπικής προσαρμογής
  • Πρόσληψη μεταφραστών
  • Άμεση τεχνική κατάρτιση μεταφραστών
  • API μετάφρασης
  • Ενσωμάτωση σε εργαλεία τρίτων μερών
  • Φίλτρα για την εξαγωγή περιεχομένου
  • Εκπαίδευση σχετικά με τη μηχανική μετάφραση

TranslationOS

Μια full-stack πλατφόρμα (πλήρους στοίβας) τοπικής προσαρμογής για επιχειρήσεις, η οποία είναι διαφανής, διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες κλιμάκωσης και λειτουργεί χωρίς μεσάζοντες. Δημιουργούμε έναν κόσμο όπου οι έξυπνοι πελάτες μας και οι αφοσιωμένοι μεταφραστές μας είναι άμεσα συνδεδεμένοι.

Μάθετε περισσότερα

Άριστες διαδικασίες για άριστα αποτελέσματα

Δουλεύουμε σκληρά για να καταστήσουμε τις μεταφραστικές υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές, ενισχύοντας τις διαδικασίες παραγωγής μας με τεχνολογίες αιχμής και ταλαντούχο προσωπικό.

Διαδικασία παραγωγής

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 120.000 πελάτες παγκοσμίως: από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις, σε κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας, για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα κατά παραγγελία, έως και έργα που απαιτούν λύσεις πλήρους διαχείρισης, σε στενή συνεργασία με τον πελάτη μας.

Μάθετε περισσότερα

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών