Μεταφράσεις Καταχωρίσεων στην Amazon

Γιατί να μεταφράσετε τις καταχωρίσεις σας με την Translated

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Common Sense Advisory, οι επιχειρήσεις που μεταφράζουν τις πληροφορίες που παρέχουν, προκειμένου να προσεγγίζουν διεθνείς καταναλωτές και να επικοινωνούν μαζί τους καλύτερα, είναι 2,67 φορές πιο πιθανό να δουν αύξηση στα έσοδά τους.

Γιατί τέτοια αύξηση; Είναι απλό:

  • Οι καταναλωτές θέλουν να αγοράζουν προϊόντα στη δική τους γλώσσα: 72,4% από όσους ερωτήθηκαν στο πλαίσιο αυτής της έρευνας δηλώνουν ότι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν εάν οι πληροφορίες που τους παρέχονται είναι διαθέσιμες στη δική τους γλώσσα.
  • Το ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι το 56,2% των καταναλωτών μέσω διαδικτύου ισχυρίζεται ότι η δυνατότητα να διαβάσουν τις πληροφορίες στη δική τους γλώσσα είναι πιο σημαντική για αυτούς από ό,τι η τιμή του προϊόντος.

Η Amazon είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο. Η παγκόσμια αγορά της Amazon αξίζει περισσότερα από 130 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό το εκπληκτικό ποσό διαμορφώνεται τόσο από νέους όσο και από έμπειρους πωλητές λιανικής που χρησιμοποιούν αυτήν την αγορά για να πουλήσουν όχι μόνο σε ντόπιους πελάτες, αλλά και σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εάν κι εσείς είστε πωλητής και θέλετε να εκμεταλλευτείτε την αγορά της Amazon για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, τώρα που η Translated είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Amazon Marketplace ως πάροχος μεταφράσεων, έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε την επιχείρησή σας διεθνώς.

Η μεταφραστική μας εμπειρία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα γλωσσών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις μεταφραστικές σας ανάγκες στην αγορά της Amazon, ανεξάρτητα από την περιοχή-στόχο που θα επιλέξετε για τα προϊόντα σας. Οι μεταφραστές μας έχουν τις δεξιότητες να μεταφράσουν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου που σχετίζεται με προϊόντα στην ολότητά του, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών προϊόντων, αξιολογήσεων χρηστών και πολλών άλλων. Οι μεταφράσεις μας εκπονούνται από επαγγελματίες που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου με εκτενή εμπειρία στην τοπική προσαρμογή περιεχομένου, διασφαλίζοντας ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γλώσσας και οι πολιτισμικές διαφορές δεν θα χαθούν στη μετάφραση. Το αποτέλεσμα; Πιο ακριβής και αποτελεσματική τοπική προσαρμογή.

Πώς λειτουργεί

Αυτήν τη στιγμή, η Amazon σάς δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε αγορές στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σε μια αγορά της Amazon που αφορά μια συγκεκριμένη περιοχή, είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεστε με μια εταιρεία στον χώρο της μετάφρασης και να μεταφράζετε τα προϊόντα που προσφέρετε στη γλώσσα της συγκεκριμένης περιοχής. Για παράδειγμα, εάν είστε πωλητής με έδρα στη Γερμανία και θέλετε να επεκταθείτε στην αμερικανική αγορά της Amazon για να στοχεύσετε αγοραστές στον Καναδά, θα πρέπει να μεταφράσετε τις πληροφορίες του εκάστοτε προϊόντος στα Αγγλικά και τα Γαλλικά Καναδά. Ρίξτε μια ματιά στη μελέτη T-Index για να προσδιορίσετε τον καταλληλότερο συνδυασμό αγοράς-γλώσσας για την επένδυσή σας, λαμβάνοντας υπόψη την πελατειακή βάση και το δυναμικό πωλήσεων στο διαδίκτυο.


Το έργο μας βασίζεται σε δύο αρχές:

1. Ακριβής βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών:

Σκεφτείτε όλες τις περιγραφές που έχετε γράψει για την επωνυμία σας και τα προϊόντα σας. Υπάρχουν πολλές φράσεις και λέξεις, αλλά και ορολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές γλώσσες: Εμείς χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία για να ελέγξουμε τη συνάφεια των λέξεων-κλειδιών στην αγορά σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος της διαθέσιμης επισκεψιμότητας χρηστών του διαδικτύου.

2. Αποτελεσματική δημιουργικότητα:

Χρησιμοποιούμε την τοπική προσαρμογή για να αποδώσουμε το περιεχόμενο των καταχωρίσεων με τέτοιο τρόπο, ώστε το βασικό εμπορικό σας μήνυμα και τα μηνύματα παρότρυνσης επισκεπτών (call-to-action) να είναι όσο το δυνατόν πιο πειστικά στη γλώσσα-στόχο. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες επαγγελματιών κειμενογράφων, οι οποίοι συνεργάζονται με τους μεταφραστές μας ως δημιουργικό δίδυμο, και εξασφαλίζουν ότι τα μηνύματά σας παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ακριβής τοπική προσαρμογή του περιεχομένου σας, η παροχή των απαραίτητων πληροφοριών με την κατάλληλη πολιτισμική προσαρμογή για το κοινό σας και η διατήρηση της συνέπειας στις πληροφορίες των προϊόντων σας είναι μόλις κάποια από τα προφανή οφέλη που θα αποκομίσετε από τη συνεργασία σας με μια εταιρεία επαγγελματικής μετάφρασης, προκειμένου να πετύχετε στη διεθνή πλατφόρμα Marketplace της Amazon. Και πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό: Λάβετε μια άμεση προσφορά από εδώ ή στείλτε μας τα αρχεία που θέλετε να μεταφραστούν στο info@translated.com.

Η μετάφραση είναι κομμάτι του μάρκετινγκ και είναι απαραίτητη για την επέκταση στην παγκόσμια αγορά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί είναι να κάνετε κακή εντύπωση στους χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Γι' αυτό τον λόγο, οι κορυφαίες εταιρείες θεωρούν την τοπική προσαρμογή κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής τους για το μάρκετινγκ (δείτε τη μελέτη περίπτωσης για τη συνεργασία μεταξύ Airbnb και Translated). Όταν εκπονούνται σωστά, οι μεταφράσεις γίνονται μια εξαιρετική επένδυση που επιφέρει κέρδη από την παγκόσμια αγορά.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Το δίκτυο πελατών μας

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 344.508 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης, σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε τα τεχνολογικά μας εργαλεία

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 διαφορετικά αρχεία προέλευσης, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας