Επαγγελματικές μεταφραστικές λύσεις για το κατάστημά σας στο Shopify

Ξεκλειδώστε τις πλήρεις δυνατότητες του καταστήματός σας στο Shopify με τις εξειδικευμένες μεταφραστικές υπηρεσίες μας, που έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη επέκταση της αγοράς και μέγιστη απόδοση της επένδυσης.

3 εύκολα βήματα για να ξεκινήσετε

Λάβετε το αρχείο εξαγωγής για το περιεχόμενό σας στο Shopify

Προετοιμάστε τα αρχεία σας για μετάφραση

Λάβετε μια άμεση προσφορά παρακάτω

Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Οφέλη των πολύγλωσσων ιστότοπων Shopify

Επέκταση της πελατειακής σας βάσης

Ένα πολύγλωσσο κατάστημα Shopify σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο διεθνές κοινό, εξυπηρετώντας πελάτες που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Αυτή η επέκταση μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο και σε μια πιο διαφοροποιημένη πελατειακή βάση.

Λιγότεροι αναποφάσιστοι πελάτες

Οι γλωσσικοί φραγμοί μπορούν συχνά να οδηγήσουν τον πελάτη να μην αγοράσει τα είδη που έχει προσθέσει στο καλάθι του. Αυτό το πρόβλημα μειώνεται στα πολύγλωσσα καταστήματα καθώς διασφαλίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώσουν άνετα τις αγορές τους.

Ενίσχυση των πωλήσεων μέσω ίντερνετ

Το 76% των πελατών προτιμούν να ψωνίζουν στη δική τους γλώσσα. Για αυτόν τον λόγο, αν τους παρέχετε περιεχόμενο που μπορούν να κατανοήσουν είναι πιο πιθανό να μετατραπούν σε αγοραστές.

Δημιουργία ανταγωνιστικού
πλεονεκτήματος

Η δυνατότητα σύνδεσης με διεθνές πελατολόγιο σε βαθύτερο επίπεδο μέσω της μητρικής τους γλώσσας μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας διαφοροποίησης από ανταγωνιστές σας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μόνο σε μία γλώσσα.

Βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη

Η προσαρμογή των περιγραφών των προϊόντων και των προσφορών σε διαφορετικές γλώσσες και περιοχές αυξάνει την καταλληλότητα των μηνυμάτων σας, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των χρηστών.

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας

Όσο το κατάστημά σας στο Shopify γίνεται όλο και πιο προσιτό σε ένα ευρύτερο κοινό, αυξάνεται η προβολή και η αναγνώριση της επωνυμίας σας σε παγκόσμια κλίμακα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Παγκόσμια
κάλυψη

Μεταφράζουμε και αποδίδουμε σύμφωνα με την τοπική κουλτούρα τα προϊόντα που προσφέρετε για ηλεκτρονικές αγορές σε 202 γλώσσες, προσαρμόζοντας το περιεχόμενό σας στις διεθνείς αγορές.

Εξειδικευμένες
γνώσεις

Από τη μόδα μέχρι την τεχνολογία, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300.000 γλωσσολόγους που είναι ειδικοί σε 40 διαφορετικούς κλάδους.

Γρήγορη
ολοκλήρωση έργων

Συνδυάζουμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με την ανθρώπινη δημιουργικότητα για να παρέχουμε μεταφράσεις υψηλής ποιότητας όποτε τις χρειάζεστε.

Προσαρμόστε εύκολα το κατάστημά σας στο Shopify για το κοινό σας

Μπορείτε εύκολα να κάνετε πολύγλωσσο το κατάστημά σας στο Shopify.
Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1 - Προετοιμάστε το αρχείο εξαγωγής με το αρχικό περιεχόμενο από το κατάστημά σας στο Shopify
• Από τον Πίνακα διαχείρισής σας, μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις > Γλώσσες > Εξαγωγή
• Επιλέξτε τις γλώσσες που θέλετε να εξαγάγετε και διαλέξτε μία από τις ακόλουθες επιλογές:
◦ «Όλο το περιεχόμενο» για εξαγωγή όλων των μεταφράσεων.
◦ «Metafields» αν χρησιμοποιείτε το Metafields για να προσθέσετε περιεχόμενο στο κατάστημά σας.
◦ «Μη επικαιροποιημένο» αν έχετε ήδη προσθέσει μεταφράσεις στο κατάστημά σας και θέλετε να εξαγάγετε μεταφράσεις που δεν είναι επικαιροποιημένες στην προεπιλεγμένη γλώσσα σας.
◦ «Μη μεταφρασμένο περιεχόμενο» για εξαγωγή μόνο του περιεχομένου που δεν έχει μεταφραστεί προς το παρόν.
• Κάντε κλικ στην επιλογή «Εξαγωγή». Το αρχείο CSV της εξαγωγής σάς αποστέλλεται μέσω email.
• Μετατρέψτε το αρχείο CSV σε αρχείο Excel και αποκρύψτε όλες τις στήλες εκτός από εκείνες που διαθέτουν μεταφράσιμο περιεχόμενο (π.χ. η στήλη «Προεπιλεγμένο περιεχόμενο»). Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα το κάνουμε εμείς για εσάς!
2 - Ανεβάστε το αρχείο Excel σας στο παραπάνω πλαίσιο «Άμεση προσφορά»
Επιλέξτε γλώσσα-πηγή και γλώσσα-στόχο, διαλέξτε το επίπεδο υπηρεσιών μετάφρασης που προτιμάτε και προσθέστε την αναμενόμενη ημέρα παράδοσης. Αν έχετε συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το ύφος ή οποιαδήποτε ορολογία που θα πρέπει να γνωρίζουμε, απλά προσθέστε τις στις σημειώσεις του έργου σας.
3 - Εισαγάγετε ξανά το μεταφρασμένο αρχείο CSV στο Shopify
• Από τον Πίνακα διαχείρισής σας στο Shopify, μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις > Γλώσσες > Εισαγωγή
• Κάντε κλικ στην επιλογή «Προσθήκη αρχείου» και χρησιμοποιήστε το μεταφρασμένο αρχείο CSV που σας παραδώσαμε μέσω email.
• Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τις υπάρχουσες μεταφράσεις με το περιεχόμενο της μεταφρασμένης γλώσσας στο αρχείο CSV, επιλέξτε «Αντικατάσταση». Αν θέλετε να προσθέσετε μόνο νέο μεταφρασμένο περιεχόμενο χωρίς να αντικαταστήσετε τις υπάρχουσες μεταφράσεις, αφήστε απενεργοποιημένη την επιλογή «Αντικατάσταση».
• Κάντε κλικ στην επιλογή «Μεταφόρτωση και συνέχεια».
• Μετά τη μεταφόρτωση, ελέγξτε τα στοιχεία που σχετίζονται με τη γλώσσα εισαγωγής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Εισαγωγή». Εάν υπάρχουν σφάλματα στο αρχείο CSV, η διαδικασία εισαγωγής θα σταματήσει και τα σφάλματα θα αναλυθούν στη γλώσσα εισαγωγής με μια σελίδα αρχείου CSV.
• Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει μια λίστα με τυχόν μεταφρασμένο περιεχόμενο του οποίου η εισαγωγή είτε απέτυχε είτε παραλείφθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.Λάβετε μια άμεση προσφορά

Μήπως χρειάζεστε και SEO για το Shopify σας;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Μπορεί να χρειαστείτε ακόμηΤοπική προσαρμογή ιστότοπων
Μάθετε περισσότερα
Οπτικοακουστική μετάφραση
Μάθετε περισσότερα
Πολυγλωσσικές υπηρεσίες DTP
Μάθετε περισσότερα