Από καινοτόμες νεόδμητες εταιρείες
έως μεγάλες πολυεθνικές

Παρέχουμε υπηρεσίες σε 341.435 πελάτες σε όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης.

Μελέτες περιπτώσεων

Η Google είναι ο κορυφαίος πάροχος αναζήτησης στον ιστό και διαδικτυακής διαφήμισης. Για την Google, έχουμε μεταφραστεί πάνω από 320 εκατομμύρια λέξεις σε 590 γλωσσικούς συνδυασμούς από το 2007. Επιπλέον, δημιουργήσαμε ένα εξατομικευμένο σύστημα AI για την ταξινόμηση 700.000 λέξεων-κλειδιών για διάφορους κλάδους και έχουμε ενσωματώσει τις επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες μας στο Google Translate, το Youtube και το Playstore.

Από τις αρχές του 2018, η Translated υπήρξε βασικός συνεργάτης στην παγκόσμια επέκταση της Airbnb σε περισσότερες από 30 αγορές. Ως αποκλειστικός πάροχος μετάφρασης για την Airbnb, η Translated αναλαμβάνει ποικιλία έργων που θα βοηθήσουν την Airbnb να επιτύχει το στόχο της: Από την τοπική προσαρμογή του ιστοτόπου της Airbnb μέχρι τη μετάφραση όλου του περιεχομένου μάρκετινγκ, των βίντεο, των εφαρμογών και του περιεχόμενου που έχει δημιουργηθεί από χρήστες. Χάρη στην ενσωμάτωση με το TranslationOS, η Airbnb μπορεί πλέον να βασίζεται σε μια προσαρμοσμένη συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, με αυτόματη λήψη δεδομένων και κατανομή του φόρτου εργασίας, που προσφέρει στην εταιρεία πρόσβαση στους καλύτερους μεταφραστές του κόσμου, εξασφαλίζοντας κορυφαία αποτελέσματα.

Μετάφραση διαφημιστικού περιεχομένου μόδας σε περισσότερες από 60 γλώσσες, που περιλαμβάνει: μετάφραση δελτίων τύπου και δηλώσεων, άρθρων, εταιρικών διαφανειών και παρουσιάσεων, περιεχομένου ιστότοπων και περιγραφής προϊόντων. Παραδόθηκαν με επιτυχία πάνω από 2 εκατομμύρια λέξεις.

Μετάφραση προτύπων, εγγράφων πολιτικής, εκθέσεων σε άλλα θεσμικά όργανα της Ε.Ε., εγγράφων πλαισίου πολιτικής για νομικά, τεχνικά, χρηματοοικονομικά, επιστημονικά και οικονομικά ζητήματα, αλληλογραφίας, ιστοσελίδων, δελτίων τύπου, ομιλιών και δηλώσεων σε 35 γλώσσες και για όγκο που ξεπερνά τις 25 εκατομμύρια λέξεις.

Η IBM είναι μια αναγνωρισμένη πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία απαιτεί τη μετάφραση ιδιαίτερα εξειδικευμένων εγχειριδίων λογισμικού, συμβολοσειρών (string) λογισμικού, τεχνικών εγγράφων, καθώς και διαφημιστικού, διαδικτυακού και νομικού περιεχομένου, για όγκο που ξεπερνά τις 16 εκατομμύρια λέξεις.

Η Enel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρισμού της Ιταλίας και ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στον κόσμο. Για αυτούς, μεταφράζουμε όλους τους τύπους εταιρικών και τεχνικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων του Διευθύνοντα Συμβούλου, των εταιρικών μηνυμάτων, του περιεχομένου του ιστότοπου, των εκθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών, για περισσότερες από 17,8 εκατομμύρια λέξεις.

Η La Prairie είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία καλλυντικών πολυτελείας. Η εταιρεία αυτή απαιτεί ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιότητας για τις περιγραφές προϊόντων ομορφιάς, για δελτία δεδομένων προϊόντων, διαφημιστικό υλικό και δελτία τύπου, την οποία μπορούμε να εγγυηθούμε χάρη σε μια ειδική ομάδα μεταφραστών που ειδικεύονται στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι η αρχή δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Εθνών. Γι' αυτούς παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης και επιμέλειας για το Bulletin, ένα από τα κορυφαία επιστημονικά περιοδικά δημόσιας υγείας, το Παρατηρητήριο Παγκόσμιας Υγείας, την πύλη του ΠΟΥ για τις στατιστικές που αφορούν την υγεία, καθώς και για τη Σύμβαση-Πλαίσιο του ΠΟΥ για τον έλεγχο του καπνού, πρώτιστο εργαλείο ελέγχου του καπνού παγκοσμίως.

Η εφημερίδα Le Figaro ήταν η πρώτη εθνική ημερήσια εφημερίδα που εκδόθηκε στη Γαλλία. Για αυτήν, μεταφράζουμε άρθρα τύπου πάνω σε διάφορα θέματα, καθώς και το τριμηνιαίο περιοδικό premium "Paris Chic", το οποίο απευθύνεται στους Βραζιλιάνους και Κινέζους τουρίστες που επισκέπτονται το Παρίσι.

Η Expedia είναι μια από τις κορυφαίες διαδικτυακές ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως. Για αυτούς έχουμε μεταφράσει περιγραφές ξενοδοχείων και υπηρεσιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (1 εκατομμύριο λέξεις σε 4 γλώσσες μέσα σε έναν μήνα), φροντίζοντας πάντοτε να ακολουθούμε τις υφολογικές οδηγίες της συγκεκριμένης επωνυμίας.

Το Δικαστήριο της ΕΕ είναι το ανώτατο δικαστήριο σε ζητήματα δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απαιτεί τη μετάφραση των προδικαστικών αποφάσεων και συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, οι οποίες γίνονται αποκλειστικά από μια εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών που ειδικεύονται στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Η εταιρεία Baker & MacKenzie είναι ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία εταιρικού δικαίου παγκοσμίως. Το γραφείο χρειάζεται υπηρεσίες μετάφρασης για εμπιστευτικό υλικό νομικού περιεχομένου εκ μέρους μεγάλων επιχειρηματικών πελατών και απαιτεί εξειδικευμένους νομικούς μεταφραστές και επιμελητές, συνήθως εντός πολύ σύντομης προθεσμίας.

Η Dolce & Gabbana είναι ένας κορυφαίος ιταλικός οίκος μόδας ρούχων πολυτελείας με παγκόσμια παρουσία. Γι' αυτήν την εταιρεία, μεταφράζουμε διαφημιστικό περιεχόμενο μόδας, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών προϊόντων, περιεχομένου ιστότοπου, εκστρατειών επαναστόχευσης και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δελτίων τύπου και άρθρων μόδας για το ιστολόγιο, ακολουθώντας το επικοινωνιακό ύφος και τις κατευθυντήριες γραμμές τους.

Η Huawei είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων ΤΠΕ στον οποίο παρέχουμε μετάφραση υψηλής ποιότητας για τεχνικές προδιαγραφές κινητών συσκευών, νομικά έγγραφα και συμβάσεις, τεκμηρίωση για διαγωνισμούς, διασφαλίζοντας πάντοτε τη μέγιστη εμπιστευτικότητα.

Η Johnson&Johnson Medical είναι ένα τμήμα που ειδικεύεται στην πρωτοποριακή ιατρική τεχνολογία. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε μεταφράσει για αυτούς μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένου περιεχομένου στον τομέα της ιατρικής και του ιατρικού εξοπλισμού, και ιδιαίτερα περιεχομένου που αφορά εμφυτεύσεις και τεχνολογικά συστήματα χειρουργικών επεμβάσεων.

Προσφέρουμε υπηρεσίες μετάφρασης για τα παρακάτω είδη κειμένων: τεχνικά έγγραφα, προσφορές πωλήσεων, προτάσεις συνεργασίας, συμβάσεις εργασίας και νομικά έγγραφα, εξασφαλίζοντας απόλυτη εμπιστευτικότητα, πολύ υψηλή ποιότητα και γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Υιοθετήστε την εταιρική μας κουλτούρα

Είμαστε γενναιόδωροι και αισιόδοξοι και είμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Νιώθουμε υπερήφανοι που πληρώνουμε τους μεταφραστές μας δίκαια και τους παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα είναι διασκεδαστικό και ανοικτό σε όλους: μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει ταλαντούχους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα για εσάς.

Μάθετε περισσότερα

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά