Profesjonell oversettelse av CV

En profesjonell og imponerende CV øker sjansen for å lykkes på arbeidsmarkedet. Oversett CV-en profesjonelt. Øyeblikkelig pristilbud på nettet for alle språkpar. Vi har årelang erfaring du kan dra nytte av.

  • CV-er
  • profesjonelle sertifikater
  • grader og vitnemål
  • følgebrev/jobbsøknader
  • referanser
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Har du mer komplekse behov?

Vi hjelper deg med pristilbud på komplekse dokumenter, PDF-er, nettsteder, programvare med mer.

Barbara – kundeansvarlig

Grunner til å velge oss

Garantert kvalitet

Vi bistår verdens beste oversettere med avanserte prosesser for kvalitetssikring. Og det er ikke alt – vi tilbyr en grundig korrekturlesing av oversettelsen din uten ekstra kostnad dersom du ikke blir fornøyd.

Les vilkårene våre

Punktlig levering

Vi tilbyr bransjens beste prestasjonsnivå med en optimalisert arbeidsflyt som garanterer over at over 95 % av prosjektene leveres i tide. Og i sjeldne tilfeller der vi ikke klarer å møte tidsfristen, refunderer vi opptil hele oversettelsens kostnad.

Les vilkårene våre

Pay After Delivery

Vi stoler virkelig på kundene våre. Derfor har vi laget Pay After Delivery-modellen. Med Pay After Delivery kan du betale innen fem dager etter oversettelsens leveringstidspunkt med kredittkort, bankoverføring eller Paypal.

Les vilkårene våre

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 344 508 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Hvorfor er det så viktig å oversette CV-en?

CV-en fungerer som et «visittkort» på arbeidsmarkedet – ikke la en amatørmessig CV overskygge årevis med studier.

En god CV som er oversatt til det aktuelle språket, er ditt innpass på arbeidsmarkedet. Derfor er det viktig å satse på en profesjonelt oversatt CV, så den blir så bra som mulig. Uansett om du er på jakt etter din første jobb eller har rikelig med ledererfaring, kan en CV som er perfekt oversatt til engelsk, tysk, spansk, fransk eller kinesisk, utgjøre en stor forskjell når det kommer til å åpne opp for bedre karrieremuligheter.

Det er svært viktig å identifisere hvem som kommer til å lese CV-en. Ofte finnes det kulturelle eller bransjerelaterte forskjeller som man må ta hensyn til i en oversettelse. Translated sørger for at CV-en din gjenspeiler forventningene i nettopp ditt markedssegment.

Førsteinntrykket teller – det kommer ikke flere sjanser. Hvis CV-en presenteres sammen med en god søknad eller et godt følgebrev, trenger du ikke flere sjanser. Translated tar seg av følgebrevet ditt med profesjonell oversettelse. Det kommer garantert til å gjøre inntrykk på en potensiell arbeidsgiver på en helt annen måte enn en amatørmessig oversettelse.

Få et øyeblikkelig pristilbud på oversettelse av CV-en din. Hvis pristilbudet svarer til forventningene dine, er det bare å bekrefte bestillingen og legge ved dokumentet som skal oversettes, så får du snart tilbake oversettelsen av CV-en eller følgebrevet.

Tjenesten er laget for å tilfredsstille folk som kunne tenke seg en CV som er korrekt skrevet. Dette kan være avgjørende for om man får et intervju eller ikke. Gjennom samarbeid med dyktige oversettere blir alle ordene i CV-en din korrekt oversatt.

En profesjonell CV er avgjørende i arbeidsmarkedet. Translated tilbyr overkommelige priser, samtidig som vi opprettholder kvalitet på det nivået du behøver.

For CV-oversettelser anbefaler Translated Premium-tjenesten, hvor den første oversettelsen blir grundig korrekturlest av en annen profesjonell morsmålsoversetter. Sistnevnte kontrollerer alle detaljene i den oversatte teksten, i tillegg til stilmessig kvalitet og overensstemmelse.

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud