Profesjonelle oversettelser gjort enkelt

620 066 pålitelige profesjonelle oversettere og 344 508 kunder har oversatt på den intelligente måten siden 1999.

Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Mer komplekse behov?

Vi hjelper deg med pristilbud på komplekse dokumenter, PDF-er, nettsteder, programvare med mer.

Barbara – kundeansvarlig

Grunner til å velge oss

Garantert kvalitet

Vi bistår verdens beste oversettere med avanserte prosesser for kvalitetssikring. Og det er ikke alt – vi tilbyr en grundig korrekturlesing av oversettelsen din uten ekstra kostnad dersom du ikke blir fornøyd.

Les vilkårene våre

Punktlig levering

Vi tilbyr bransjens beste prestasjonsnivå med en optimalisert arbeidsflyt som garanterer over at over 95 % av prosjektene leveres i tide. Og i sjeldne tilfeller der vi ikke klarer å møte tidsfristen, refunderer vi opptil hele oversettelsens kostnad.

Les vilkårene våre

Pay After Delivery

Vi stoler virkelig på kundene våre. Derfor har vi laget Pay After Delivery-modellen. Med Pay After Delivery kan du betale innen fem dager etter oversettelsens leveringstidspunkt med kredittkort, bankoverføring eller Paypal.

Les vilkårene våre

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 344 508 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Våre profesjonelle tjenester

Nettstedslokalisering

Heladministrerte løsninger for å ta nettstedet ditt inn i en annen kultur, fra flerspråklige Wordpress-nettsteder til kompleks arkitektur.

Google Ads-oversettelse

Vi har vært Googles hovedpartner for oversettelse av millioner av annonser og nøkkelord siden 2006.

Videoteksting

Over 40 000 timer med filmer og TV-serier som har blitt tilpasset med undertekster, lydkommentarer og dubbing.

Programvarelokalisering

Vi lokaliserer originalfilene til mobilappen og skrivebordsprogramvaren din og tester dem i etterkant, slik at du slipper å kopiere og lime inn.

Flerspråklig DTP

Desktop Publishing på 203 språk, inkludert asiatiske og høyre-mot-venstre-språk, for å levere en utskriftsklar fil.

Offisielle oversettelser

Avhengig av hvilket land du skal presentere dokumentet ditt i, kan vi tilby profesjonelle oversettelsestjenester som er sertifiserte eller edsvorne.

Skreddersydde lokaliseringsløsninger

Som omfattende opplæring av oversettere for å komme fram til din foretrukne stil, API-er og tilpasset utforming av arbeidsflyt.

Flerspråklige chatboter

Integrasjon med chatbot-plattformer, publiseringssystemer og programvare for henvendelser til kundeservice, datasettutvidelser og testing i etterkant av lokaliseringen.

Hasteoversettelser

Vi kan oversette store volumer på få timer og små volumer på bare noen minutter takket være et stort nettverk av oversettere hjulpet av optimalisert teknologi.

Enkel dokumentoversettelse

Prøv vårt nettbaserte pristilbud for å få oversatt dokumentene dine på en rask og enkel måte, tilgjengelig på 203 språk siden 1999.

Ta del i kulturen vår

Vi er storsinnede optimister med en styrkende kultur. Vi er stolte over å kunne betale oversetterne våre rettferdig og gi dem et arbeidsmiljø som kjennetegnes av samarbeid, moro og rom for alle – en kultur som inspirerer talenter til å utrette store ting for deg.

Les mer

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud