Oversettelse av nettsteder

  • personlige nettsteder
  • bildedelingsnettsteder
  • skribent-/forfatternettsteder
  • nettsteder for samfunnsbygging
  • nettsteder for mobile enheter
  • blogger
  • informative nettsteder
  • selskapsbrosjyrer på nettet
  • katalogiserte nettsteder
  • netthandelsider

Hvorfor Translated?

Translated har tilbudt oversettelsestjenester til nettsteder på mer enn 201 språk i over 20 år gjennom et nettverk bestående av 596 575 pålitelige og profesjonelle morsmålsoversettere fra hele verden.

For å sikre bruk av korrekt terminologi velges oversettere som er spesialisert innenfor det aktuelle området, enten det dreier seg om kosmetikk, mekanikk eller juss. I tillegg bor de i landet nettstedet retter seg mot, derfor har de unik kjennskap til den lokale kulturkonteksten og klarer å tilpasse de delene av nettstedet ditt som behøver grundig lokalisering.

Vi oppretter et oversettelsesminne for hver prosjekt slik at du kun betaler for nye tilskudd på nettstedet når du oppdaterer det.

Slik fungerer det

Oversettelsestjenestene for nettsteder innebærer flere måter å oversette på avhengig av hvilke behov du har og hva som er praktisk.

1. Oversettelse av originalfiler

Vi kan oversette direkte i nettstedets kildekode (HTML, PHP, XML og alle andre formater) og samtidig beholde taggene intakte takket være vår egen oversettelsesprogramvare. Denne løsningen passer ypperlig for raske prosesser siden den ikke krever manuell integrasjon av tekster i kildefilene når oversettelsen leveres.

2. Oversettelse av innhold i tekstformat

Vi kan oversette nettstedsinnhold i alle redigerbare tekstformater (som Word eller Excel). På forespørsel kan vi også lokalisere alt multimedialt innhold på nettstedet ditt (bilder, grafikk, nedlastbare PDF-er osv.) i løpet av oversettelsesprosessen.

3. Oversettelse fra et publiseringssystem (CMS)

Hvis nettstedet ditt administreres av et publiseringssystem (WordPress, Joomla!, Prestashop osv.), kan vi sette inn oversettelsene i systemet via API eller direkte i systemet dersom du gir oss tilgang. Når du har satt inn oversettelsen i testnettstedet eller i produksjonen, kan vi kontrollere innholdet i sluttkonteksten for å avgjøre om innholdet må tilpasses layouten. Dette gjøres kostnadsfritt på forespørsel.

Hvorfor bør du oversette nettstedet ditt?

Ved å oversette et nettsted kan du nå ut til tusenvis av nye besøkende og potensielle kunder på nettet. Gjennom å tilby varer og tjenester til et internasjonalt publikum får virksomheten din økt synlighet og stort vekstpotensiale. Utallige studier har konkludert med at forbrukere er mer tilbøyelige til å gjennomføre et kjøp dersom de finner informasjon på eget språk. Du kan sørge for en god nettopplevelse for utenlandske besøkende og kapre markedsandeler i bransjen din uten for store utgifter. Morsmålsoversetterne våre hjelper deg med å tilpasse nettstedets innhold til kulturen og målgruppen, og bevare merkevareidentiteten din mens du utvider til nye markeder.

Har du flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – kundeansvarlig

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 337 268 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Oppdag teknologiene våre

Oversettelses-API-er til kontinuerlig lokalisering, avansert repetisjonsvekting, innholdsekstraksjon fra 71 filformater og 21 innholdskilder, maskinoversettelse med nevral læreevne og mye mer.

Les mer

Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Ta kontakt