Vi gjør utfordrende prosjekter til prestasjoner

Translated bringer høyt kvalifiserte lingvister og AI-drevne lokaliseringsverktøy sammen for å hjelpe bedrifter med å få en overlegen forståelse av sine kunder over hele verden – og oppnå en bemerkelsesverdig avkastning på investeringen.

Lokaliser med oss

Suksesshistorier

Ivareta merkevarekonsistens på tvers av landegrenser

Vi har utformet en effektiv arbeidsflyt for lokalisering av markedsføringsinnhold, med klare kommunikasjonskanaler og et dedikert team av erfarne lingvister.

Én milliard nye kunder på bare tre måneder

Vi organiserte den største og raskeste språkutvidelsen noensinne ved å samle de beste oversetterne, tekstforfatterne og maskinoversettelsene på ett sted.

Snakker kundenes språk – bokstavelig talt

På to uker oversatter og lokaliserte vi onboarding-videobiblioteket (over 100 minutter) til tre språk ved å kombinere lingvisters innsats med våre toppmoderne og naturlige AI-stemmer.

I front med en perfekt symbiose mellom lingvister og maskinoversettelse – siden 1999

Translated bruker et effektivt AI-rangeringsverktøy for å identifisere de beste lingvistene for ethvert prosjekt, fra et nettverk av over 300 000 verifiserte fagfolk med ulike morsmål. Når vi har identifisert den beste oversetteren for jobben, gir vi hen en AI-drevet lokaliseringsprogramvare som bruker vår prisbelønte, patenterte og konteksttilpassede maskinoversettelse (MT).

De intelligente verktøyene våre frigjør lingvister fra overflødige oppgaver, slik at de kan fokusere på språknyanser som fører til oversettelser av høyere kvalitet. Gjennom denne synergien får lingvister bedre forslag mens MT fortsetter å lære for å bli mer effektiv, tilpasningsdyktig og kostnadseffektiv for hver dag.

Din globale alt-i-ett partner

Kundene våre sparer tid og penger ved å anskaffe de beste lingvistene og den beste teknologien fra samme leverandør, slik at de kan fokusere mer av innsatsen sin på å jobbe med teamet vårt av designere, ingeniører og prosjektledere.En omfattende lokaliseringspakke,
drevet i sin helhet av AI

Adaptiv MT – førsteklasses oversettelser
Alle våre produkter bruker ModernMT -den prisbelønte, patenterte og konteksttilpassede MT-teknologien vår. Den lærer av tidligere oversettelser og etterredigering for å gjenkjenne språkkontekst i sanntid og gir bedre forslag til lingvistene, slik at de kan fokusere på de mest sofistikerte oversettelsene.
Kraftig programvare for tekst-, lyd- og videooversettelse
Vi gir alle oversetterne våre verktøy drevet av kunstig intelligens, som Matecat, Matesubog Matedub .Dette bidrar til å fjerne overflødige oppgaver og gjøre det mulig for lingvisten å fokusere på de kreative aspektene ved lokaliseringsoppgaven. Alle disse verktøyene er forsterket av ModernMT, vår ledende maskinoversettelsesteknologi.
Et objektivt rangeringsverktøy for å speide etter de beste talentene
Vi identifiserer de beste lingvistene for hvert prosjekt takket være T-Rank, en tilpassbar, AI-drevet, proprietær programvare med over 20 års opplæring. Den rangerer oversettere og tekstforfattere etter mer enn 30 faktorer, inkludert CV, ytelse og kompetanse i relevante fag.

Raskt skalerbare tjenester for alle behov

Et uovertruffent nettverk av innfødte lingvister
Vi kan oversette store prosjekter på timer og mindre på minutter, takket være et stort nettverk av over 300 000 morsmålstalende, verifiserte oversettere. Vi coacher lingvister og samarbeider med de beste tekstforfatterne over hele verden for å levere konsistent kvalitet og raskt forstå klientens tonefall.
En innovativ hybridleverandørmodell som sikrer optimal kostnadseffektivitet
For de mest utfordrende prosjektene samarbeider det bransjeledende interne teamet vårt med tusenvis av frilansere over hele verden for å optimalisere kostnadene og la kundene legge til så mange lokaliteter de vil.
Et stadig voksende tilbud som dekker over 40 fagområder
De profesjonelle oversetterne våre er dyktige på over 40 kompetanseområder, inkludert annonsering, nettsteder, programvarelokalisering, videoteksting, underteksting, dubbing, flerspråklig DTP, chatbots og offisielle oversettelser. Ikke nøl med å spørre om du ikke finner det du trenger: Vi kan levere en tilpasset tjeneste og ønsker utfordringen velkommen.

En dyp forståelse av kundenes behov

Intelligent KPI-overvåking og direkte tilgang til lingvister
Med TranslationOS, en headless TMS-plattform, kobler vi kunder direkte til over 300 000 verifiserte, morsmålstalende oversettere. Plattformen vår gir oversikt over profilene til lingvistene samt verdifulle nøkkeltall som økonomiske prognoser og ytelseskvalitet – alt i sanntid.
Innsiktsfull lokaliseringsanalyse
Vi utviklet det aller første analyseverktøyet for lokalisering. Det hjelper kundene våre med å holde oversikt over alle detaljer knyttet til aktiviteten deres. Som et Google Analytics for lokalisering, gir det bedrifter den informasjonen de trenger for å ta grep.
Skreddersydde målrettingsdata for destinasjonsland
T-Index, et produkt fra det interne forskningssenteret vårt, Imminent, er et effektivt rangeringsverktøy som identifiserer de beste landene å satse på, basert på potensialet de har for nettbasert salg.

Et lojalt partnerskap bygget på felles mål

Samarbeidsprosesser som maksimerer ROI
Vi utvikler hele lokaliseringsprosessen i samarbeid med hver enkelt kunde. Først etablerer vi de spesifikke målene deres, så lager vi en markeds- og merkevareanalyse for å identifisere de beste og mest lønnsomme stedene å satse på.
Et interkulturelt perspektiv på språk
Gjennom forskningssenteret vårt, Imminent, støtter vi bedrifter gjennom lokalisering og finansiering av språkdataforskning, og belønner de beste initiativene som fremmer teknologi og kreativitet i internasjonal kommunikasjon.
Samarbeid og fellesskap mellom likesinnede kunder
Vi mener at likhet er avgjørende for suksess. Vi bygger et fellesskap av likesinnede samarbeidspartnere for å hjelpe alle til å forstå og bli forstått på sitt eget språk. Bli med på en båttur gjennom San Francisco Bay for å lære mer om Translated 9-prosjektet.

Vi er stolte av å tilby CO2-frie lokaliseringer


Vi mener at vi alle deler et ansvar for hva vi forbruker og produserer. For å kompensere for det AI-relaterte karbonavtrykket vårt og jobbe for en ren AI-bevegelse, kjøpte og restaurerte vi et vannkraftverk designet av Albert Einsteins far i 1895.

Utvid den globale rekkevidden din

Vi står klare til å skape den beste løsningen på lokaliseringsbehovene dine!

Kontakt oss