Vi åpner dører for virksomheten din

Alle virksomhetens oversettelsesbehov på ett og samme sted – alt fra enkle dokumentoversettelser til skreddersydde lokaliseringsløsninger og automatiserte oversettelsestjenester med rask ledetid på 195 språk.

Øyeblikkelig pristilbud Kontakt oss

Våre profesjonelle tjenester

Nettstedslokalisering

Heladministrerte løsninger for å ta nettstedet ditt inn i en annen kultur, fra flerspråklige Wordpress-nettsteder til kompleks arkitektur.

Google Ads-oversettelse

Vi har vært Googles hovedpartner for oversettelse av millioner av annonser og nøkkelord siden 2006.

Videoteksting

Over 40 000 timer med filmer og TV-serier som har blitt tilpasset med undertekster, lydkommentarer og dubbing.

Programvarelokalisering

Vi lokaliserer originalfilene til mobilappen og skrivebordsprogramvaren din og tester dem i etterkant, slik at du slipper å kopiere og lime inn.

Flerspråklig DTP

Desktop Publishing på 140 språk, inkludert asiatiske og høyre-mot-venstre-språk, for å levere en utskriftsklar fil.

Offisielle oversettelser

Avhengig av hvilket land du skal presentere dokumentet ditt i, kan vi tilby profesjonelle oversettelsestjenester som er sertifiserte eller edsvorne.

Skreddersydde lokaliseringsløsninger

Som omfattende opplæring av oversettere for å komme fram til din foretrukne stil, API-er og tilpasset utforming av arbeidsflyt.

Flerspråklige chatboter

Integrasjon med chatbot-plattformer, publiseringssystemer og programvare for henvendelser til kundeservice, datasettutvidelser og testing i etterkant av lokaliseringen.

Hasteoversettelser

Vi kan oversette store volumer på få timer og små volumer på bare noen minutter takket være et stort nettverk av oversettere hjulpet av optimalisert teknologi.

Enkel dokumentoversettelse

Prøv vårt nettbaserte pristilbud for å få oversatt dokumentene dine på en rask og enkel måte, tilgjengelig på 195 språk siden 1999.

TranslationOS

En komplett lokaliseringsplattform for virksomheter. Den er gjennomsiktig, uten mellomledd og hyperskalerbar. Vi åpner opp en verden der smarte kunder og engasjerte oversettere har direkte kontakt.

Les mer

Fortreffelighet begynner med prosesser

Vi jobber hardt for å gjøre oversettelsestjenestene mer effektive, og driver produksjonsprosessene våre med solid teknologi og talentfulle mennesker.

Produksjonsprosessen

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 290 741 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les kundenes historier

Hvilke språk bør du velge?

Hvert år publiserer vi T-Index – en fritt tilgjengelig statistisk indeks som rangerer land etter potensialet for nettsalg. Et verdifullt verktøy for alle selskaper som vil utforske nye markeder.

Oppdag T-Index

Ta del i kulturen vår

Vi er storsinnede optimister med en styrkende kultur. Vi er stolte over å kunne betale oversetterne våre rettferdig og gi dem et arbeidsmiljø som kjennetegnes av samarbeid, moro og rom for alle – en kultur som inspirerer talenter til å utrette store ting for deg.

Om oss

Har du flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Claudia.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Claudia – kundeansvarlig

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud